Articolele de horor sunt de-a lungul anilor una dintre cele mai populare genuri cinematografice. Unele dintre cele mai ingrozitoare si captivante filme de horror au fost create si au produs droguri vii la tinerii si adultii din intreaga lume. Iata cele mai bune filme horror vazute vreodata, prezentate in nuante si cu detalii similare.

I. Cele mai bine clasate filme de Horror din toate timpurile

 1. Exorcistul (1973)

Exorcistul a fost una din cele mai bine clasate si mai tare filme horror de o generatie si remarcabil de impactul sau profund. Acesta prezinta lupta mamei unei fetite de 12 ani impotriva forcesiclor demonice prezente in corpul sau de copii. Acest film epic de horror a marcat lumea nu numai prin teroare, ci si prin scenariu, efectele speciale si personajele sale. Daca doriti sa vizualizati unul dintre cele mai bune filme horrors din toate timpurile, Exorcistul este obligatoriu.

 1. The Shining (1980)

Stanley Kubrick a produs una dintre cele mai bune filme de horror de toate timpurile, The Shining. Acest film e unul dintre cele mai ingrozitoare si captivante filme pe baza unei familii care se muta in hotelul misterios si urmarirea unui scenesminator care a inceput sa-si petreaca prea mult timp la masa sa de scris. Pe intreg parcursul filmului, Jack si Danny descopera secretul misterios al morii si paranormala a hotelului.

 1. Sinister (2012)

Unul dintre cele mai bune filme horror din ultimii ani, Sinister este un film de groaza asupra scenaristului care se muta in locuinta familiei sale, in speranta caruia va fi inspirat pentru un nou roman best-seller. Cu toate acestea, un joc sinistru se desfasoara in casa lui, fiind nevoit sa se confrunte cu cativa dintre cei mai teribil de demoni din istorie. Filmul Sinistar ofera nu doar un deosebit de groaza, dar si un plan de mister si scene sinistre ireal.

II. Ultrascary Movies: Cele mai sinistre filme de horror

 1. The Exorcism of Emily Rose (2005)

Unul dintre cele mai invechite filme de horror e The Exorcism of Emily Rose. Acest film prezinta furta a unei tinere studente si spiritualitatea ei ce se confrunta cu forte malefice, servemedicul Larry iccando sa demonstreze curatirea spirituala in fata tribunalului. Acest film ofera una dintre cele mai teribile realitati, atingerea pentru teroare, dar si un aburi al fascinatiei paranormale sub poalesul evaluarii spirituale.

 1. The Descent (2005)

The Descent este una dintre cele mai ingrijenodtoare slabirea creieguile film produs vreodata. Acesta are protagonul unui grup de ochelari tineri care merg aventoyr si umblarii in prima locatie misteriosa de pe Terra fabrica si se confruna in final cu niste creaturi ingrozitoare. Acest film are organizat studio prezice printr-o viata de horror si ofera un mix de teroare si aventura, care merge fara egal.

 1. The Nightmare (2015)

The Nightmare aduce una dintre cele mai intense si terrifiante experiente a vazut vreodata. O colectie de sapte oameni se confruna cu un fenomen de naapestre, care s-a aratat la nivel mondial : ei au avut un vis realize, care a devenit o tragedie. Acest film prezinta groaza, scenele intunecate si misterele vazute in astfel de povesti legendare.

III. Lista celor mai groaznice si captivante filme de horror

 1. The Ring (2002)
 2. 30 Days of Night (2007)
 3. The Amityville Horror (2005)
 4. The Conjuring (2013)
 5. Dawn of the Dead (1978)
 6. Evil Dead II (1987)
 7. Anabelle (2014)
 8. The Blair Witch Project (1999)
 9. The Babadook (2014)
 10. A Nightmare on Elm Street (1984)

IV. Programul de vizionare al filmelor de horror

Exista foarte multe filme de horror, asa ca s-ar putea gandi ca puteti intodeauna sa petreceti o noapte inspirata din aceasta genere cinematografica. Odata ce ati decis sa va bucurati la un program de vizionare al filmelor de horror, este bine sa tineti cont de recomandarile de mai jos:

 1. Vizualizarea optiunilor: Inainte de a va gandi sa vizualizati unul dintre cele mai bune filme horror din genul acesta, verificati toate optiunile de vizionare disponibile, inclusiv forumuri, pagini web, posturi tv, magazine video, companii video on demand si streaming.

 2. Folositi cu incredere opinii: Exista o multime de optiuni disponibile, asa ca e important sa cititi parerile si criticile inainte de a lua o decizie. Utilizati aceste informatii pentru a afla daca filmul va fi pe gustul tau.

 3. Sa nu exagerati: Daca aveti impresia ca vizionati prea multe filme de horror, sau va faceti prea curios si terorizat, asigurati-va ca va opriti si luati un pauza. Vizualizarea prea multor filme de horror poate fi destul de coplesitoare.

Cu toate ca unele dintre cele mai bune filme horror din toate timpurile au fost realizate in perioada anilor 70 si 80 ai secolului trecut, si filmele horror actuale au ramas la inaltimea asteptarilor. Cu toate ca nu toate filmele horror sunt la fel, unele ofera groaza, altele mai mult mister si aventura, si totusi altele reusesc sa realizeze o altura fuziune a celor doua elemente in mod remarcabil. Fie ca doriti sa devorati cateva dintre cele mai bune filme de horror din toate timpurile sau sa va relaxati la cateva dintre cele mai noi, programul de vizionare descris mai sus este un punct de plecare foarte bun.

Cu toate acestea, va recomandam sa vizualizati filme intotdeauna in prezenta altora si sa luati in considerare facand un schimb de opinii dupa ce ati terminat de vizionat. Devorarea unui film de horor poate fi la fel de distractiv ca si devorarea unei carti de aventura sau oricare alte variate genuri cinematografice – asigurati-va ca folositi acest material pentru a va oferi experienta incredibila a horrorului pe care il doriti.