Atunci cand se vorbeste despre moda, multi dintre noi se gandesc, in primul rand, la celebritati. Mediul lor monden si extravaganta lor ies in evidenta si, cumva, le asociaza cu dovezi ale modii. Cu toate acestea, exista unele persoane de renume care au reusit sa treaca de la imaginea de celebritate la a fi un adevarat designer de moda.

In ultimele decenii, s-a remarcat o tendinta crescuta in randul vedetelor, aceea de a-si imbraca propriile produse sau chiar de a se alatura trendurilor de moda, devenind chiar designeri. Urmatoarele nume illustre de celebritati care au devenit designeri de moda aduc in lumina cateva dintre aceste persoane de renume si covorul bogat pe care l-au intins din punct de vedere al imaginii.

Victoria Beckham

Victoria Beckham a facut parte din trupa Spice Girls, dar acum este probabil mai bine cunoscuta pentru rochiile si tinutele sale elegante si pentru talentul sau de a fi un real designer de moda.

Cariera sa de designer a inceput in 2008, iar produsele sale au devenit rapid sinonime cu stilul sau si cu imaginea. Beckham a prezentat si ultimele sale creatii la Londra pe parcursul ultimilor ani.

Kanye West

Kanye West a devenit, de asemenea, cunoscut pentru abilitatea sa de a crea modele inovatoare si interesante. Mai intai a colaborat cu Nike pentru lansarea Air Yeezy si, mai tarziu, a lansat propria sa linie de imbracaminte, numita Yeezy.

De asemenea, a lansat o serie de produse accesibile si accesorii, cum ar fi genti si pantofi, care au fost foarte apreciati de public. West are, de asemenea, o linie de produse de lux numita Yeezy Season, care s-a bucurat de un success rasunator.

Jessica Simpson

Jessica Simpson este una dintre cele mai populare vedete care a realizat lansarea unei game extinse de produse, inclusiv articole de imbracaminte, pantofi si bijuterii, toate registrand vanzari mari si succes.

Odata cu intrarea in industria modei, Simpson a creat o gama de produse care se concentreaza pe stilul sau auriu si feminin, care combina clasicul cu stralucitorul. De asemenea, si-a dedicat cariera unei imbracaminte mai inovatoare si mai fashionabile.

Reese Witherspoon

Actrita Reese Witherspoon si-a stabilit popularitatea, de-a lungul anilor, prin numeroase roluri de succes si de-a lungul tuturor genurilor de filme.

Ultima ei realizare a fost intrarea ca designer de moda, acolo unde a creat ceea ce se numeste „Draper James”, o colectie de haine si accesorii amuzante, ce reda stilul si eleganta sudica a Americii.

Tipuri de fashion designeri celebritati

Celebritatile care s-au alaturat tendintelor de moda au creat aspecte si stiluri noi si inovatoare pentru industrie. Mai jos sunt cateva dintre tipurile de designeri celebritati:

● Designeri de mare succes – unele celebritati au devenit atat de valoroase, incat au reusit sa aiba propriile lor linii de creatie de haine, cum ar fi febra vedeta Victoria Beckham.

● Colaboratorii – multi designeri celebri se alatura unor brand-uri, in loc sa lanseze propriul lor proiect. Astfel de parteneriate permit destinatarului sa le foloseasca pe produsele partenerului pentru a imbunatati imaginea de marca, cu celebritatea si stilul sau unic.

● Designeri de accesorii – multi designeri care fac parte din randul celebritatilor au folosit acest mare talent pentru a se alatura brand-urilor si a lansa game variate de genti, pantofi si alte accesorii.

Beneficiile fashion designerilor celebri

Celebritatile care contribuie la industria modei nu se rezuma doar la a crea produse unicat si tendinte; au si alte avantaje, cum ar fi:

● Cresterea popularitatii – Introducerea creatiilor sale in industrie le ofera designerilor o perceptie de notorietate, ajutandu-i sa se remarce prin abilitatile si talentul lor.

● Venituri suplimentare – Designerii celebri au sansa de a extinde afacerea proprie prin produsele proprii, oferindu-le posibilitatea de a castiga venituri suplimentare.

● Imagine de brand – Diversitatea produselor oferite le permite vedetelor sa se distinga si sa se implice in lumea modei in mod direct. Prin colaborari, pot face campanii publicitare si pot promova produsele si brand-urile cu care colaboreaza.

Celebritatile au ramas intotdeauna in centrul atentiei publicului. Atunci cand acestia se alatura industriei modei, romantismul cu privire la imaginea sa este condimentat cu abilitatile si talentul sau unic. Designerii celebri care au facut parte din industrie au adus produse noi si inovatoare, dar si multe alte avantaje, cum ar fi venituri suplimentare si o imagine de brand mai buna.