Ochii sunt „fereastra sufletului”, spun unii, datorita faptului ca emit emotii si exprima tristete sau emotii prin miile de nuante si culori ale irisului. Cu toate acestea, ochii sunt si o parte frumoasa a fetei, ceea ce a facut ca vedetele de la Hollywood si de pe alte scene internationale sa fie uneori cunoscute ca fiind cu „ochi frumosi” – fie ca e vorba de accele mai frumoase irisi din lume sau de cele mai expresive pupile. Prin urmare, e musai sa stii care sunt cei mai frumosi ochi din lume.

Iata, mai jos, topul celor mai frumosi ochi vazut pana acum:

 1. Angelina Jolie
  Ochii vedetei Angelina Jolie sunt cei mai adorati ochi din lume, catarandu-se rapid pe lista celor mai frumoase ochi de pe planeta. Fața sa, apetisanta, ochii ei mari nebanuiți și adânciți într-o privire strălucitoare, cu o plutire albastra-verzuie au cucerit milioane de inimi.

 2. Emily Ratajkowski
  Emily Ratajkowski are unul dintre cele mai frumoase irisi din lume. Modelul american si actrita arata bine simtindu-ne incantati de culoarea albastra-verzuie a ochilor sai naturale.

 3. Megan Fox
  Megan Fox este cu siguranta una cele mai frumoase actrite in lume. Ochii ei, magnifici, au făcut-o celebra in randul unui public mondial. Ochii ei au nuantele unui iaz cu malul malin, ceea ce o face sa se faca remarcata din multime.

 4. Brad Pitt
  E greu sa gasesti ochi mai frumosi decat cei ai lui Brad Pitt. Mamosul actor are un privire nostalgic intepatatoare care il face sa arate ca un inger din Rai. Ochii lui au o plutire usoara si sclipire cu albastru si tonuri de sophrule.

 5. Mila Kunis
  Mila Kunis are o privire care portretizeaza perfect frumusetea sublima. Ochii ei sunt profunzi, usor umbriati si sunt cu siguranta una dintre cele mai frumoase atribute.

 6. Natalie Portman
  Ochii lui Natalie Portman se incadreaza perfect in tiparele frumusetii feminine. Ele sunt o combinatie intre albastru, negru si zmeu care iti getiază privirea la fiecare rasarit.

 7. Lauren Ambrose
  Ochii lui Lauren Ambrose sunt greu de egalat in ceea ce priveste frumusetea. Ele sunt mici, usor maronii si sunt puternic conturate. Fac parte din aceia ochi careingroasa privirile intunecate de secret.

 8. Salma Hayek
  Salma Hayek are una din cele mai incantatoare priviri ale vedetelor de la Hollywood. Ochii ei sunt atat nostalgii, dar si misteriosi in acelasi timp, depinzand de lumina slaba si conturul.

 9. Johnny Depp
  Privirea lui Johnny Depp a fost intodeauna plina de provocare si mister. Ochii lui sunt maro-albastrui, ceea ce ii confera o privire incantatoare si expresiva.

 10. Emma Watson
  Emma Watson are ochii captivanti, cu un blend de albastru-verzui si surasul ei contagios. Ochii ei lumineaza cand vorbeste si sunt perfecti pentru pictura.

Acesta a fost topul cu cei mai frumosi ochi din lume. Fiecare vedeta a reusit sa capteze privirea tuturorasa prin adancimea si lumina ochilor lor. Pe langa frumusetea lor, ochii sunt si o fereastra catre sufletul nostru si, prin urmare, ne pot ajuta sa intelegem ce simte si traieste o persoana. Oricum, fiecare ochi este frumos in felul lui – deoarece este unica si unica in felul sau.