Cele mai bune jucarii LEGO Minecraft pentru copii sunt adesea cele care ofera cele mai bune oportunitati de construire si de a se bucura de joaca de-a lungul timpului. Aceste cuburi si bricks LEGO se afla in intreaga lume, ajutand la explorarea imaginatiei si ajutand copiii sa se distreze in timp ce invata despre design-ul natural si chiar si logica programarii. Avand in vedere toate acestea, iata cele mai bune seturi LEGO Minecraft pentru copii.

I. Seturi LEGO Minecraft de baza

 1. Seturile de incepator in Minecraft
  Primul set LEGO Minecraft pe care l-am listat este cel pentru incepatori. Aceste seturi simplificate ofera mai multa viteza si precizie, si arata ca o alternativa la jucariile miniaturale, colaborand cu alte modele care pot fi adaugate la constructii mai mari. Acestea vin in diferite dimensiuni si sunt perfecte pentru a invata copiii sa construiasca de la zero un model.

 2. Seturile de baza in Minecraft
  Unul dintre cele mai cunoscute seturi Minecraft pe care il recomandam este cel de baza. Acestea se potrivesc in orice camera a copilului si permit copiilor sa creeze in detaliu incaperile si cabanele lor personale. In plus, setul poate fi extins cu alte piese pentru a crea o casa spectaculoasa sau o locatie mai sofisticata.

 3. Seturile de Schimburi LEGO Minecraft
  Seturile de schimburi LEGO Minecraft sunt asemenea unui puzzle, permitand copiilor sa se bucure prin construirea modelelor aferente. Acestea sunt speciale deoarece permit copiilor sa schimbe locurile pentru forme diferite si de a se deconecta si reasambla piese, in vederea construirii diferitelor modele.

II. Seturi avansate LEGO Minecraft

 1. Seturile de controlati in Minecraft
  Daca va uitati de seturile de baza, adaugati asa-numitul set de controlati in Minecraft. Acestea sunt ideale pentru mai multe killobytes , deoarece ofera o experienta de joc interactiva, precum si bunuri comune si territorii create cu ajutorul propriilor imagini. Aceste seturi pot fi achizitionate complet sau parodiate astfel incat copiii sa poata modifica si up-grada setul.

2.Seturile de blocuri mai multe culori
Seturile de blocuri de mai multe culori sunt disponibile numai in anumite magazine sau chiar precomandate, dar ele ofera copiilor o multime de posibilitati. Cu aceste seturi avansate, copiii pot construi modele personalizate si chiar sa se implice mai mult. Acestea sunt foarte populare in randul fanilor Minecraft si sunt adesea disponibile cu mai multe forme, culori si dimensiuni.

3.Seturi de construit in Minecraft
Pentru cei care doresc sa se abta de la aspectul realist al constructiilor de anticariat, seturile de constructie pentru Minecraft ofera o alternativa la constructia cu pixuri si piese. Acestua permit copiilor sa-si ia imaginatia la cuprins in construirea si deschiderea usilor si ferestrelor. Aceste seturi vin si ofera mai multe produse si bunuri, inclusiv animale si alte creaturi de Minecraft.

III. Seturi de accesorii Minecraft

1.Figurinele LEGO Minecraft
Printre numeroasele seturi si accesorii LEGO Minecraft, figurinele sunt usor de cumparat si multe dintre ele sunt concepute special pentru a se potrivi cu diferite teme de blocuri. Aceste figurine sunt perfecte pentru a se asorta cu diferite constructii si ofera jucatorilor ceva unic pentru a se bucura in lumea lor.

 1. Minifigurinele LEGO Minecraft
  Incepatorii in Minecraft pot profita din plin de seturile mini-figurinelor. Aceste figuri ofera o experienta de constructie realista si sunt perfecte pentru a oferi o privire de ansamblu asupra construirii si a crearii constructiilor in serie. De asemenea, minifigurinele sunt roboti care va vor ajuta sa lucrati cu persoane, animale si alte creaturi in terenurile sale speciale.

 2. Decoratiuni si accesorii responzabile
  Minecraft ofera si decoratiuni si accesorii responsabile pentru seturile sale. Aceste produse includ animale, copaci, drumuri si alte elemente de peisaj, care au rolul de a oferi o experienta de construire realista, ideala pentru amatorii de colectii. Sunt chiar disponibile tot felul de jucarii rudimentare, cum ar fi trabucuri si figurine si multe altele – numite deseori „Ateliile lui Ted”.

Cele mai bune seturi LEGO Minecraft pentru copii sunt acelea care ofera cea mai buna experienta de constructie si de joaca de-a lungul timpului. Seturile de baza permit copiilor sa isi construiasca propriile lor locatii, in timp ce seturile avansate platformati i permit sa creeze elemente speciale si unice. In plus, exista si numeroase obiecte, figurine si accesorii care va permit sa faceti constructiile mai interesante si mai realiste. Nu uitati sa verificati recenziile produselor si sa verificati daca sunt potrivite pentru varstele copiilor!