Victoria Beckham este unul dintre cei mai cunoscuti designeri si cântăreți din lume și este mereu în spatele sau înconjurul inspirațional al mai multor femei, în special tinere mame. Una dintre întrebările care se pun în mod frecvent este dacă mai vrea sau nu să aibă încă copii?

Victoria Beckham și David Beckham au o căsnicie frumoasă de peste 20 de ani și sunt celebri în întreaga lume pentru prezența lor impresionantă și povestea lor de dragoste, care încă poate inspira dorința în sufletul tuturor.

Cei doi se cunosc din anul 1997 și s-au căsătorit în anul 1999. Victoria și David au patru copii: Brooklyn (21 de ani în 2019), Romeo (17 ani în 2019), Cruz (15 ani în 2019) și Harper (9 ani în 2019).

Victoria Beckham mai vrea copii?

De-a lungul anilor, s-a pus des și întrebarea dacă Victoria Beckham își mai dorește copii sau nu? Din discuțiile ei din trecut, rezultă că și-a dorit mult, de-a lungul timpului, să aibă mai mulți copii, până la 5-6, însă acceptă faptul că motivația sa pentru aceasta a scăzut în mod considerabil.

În 2011, Victoria Beckham a vorbit deschis și a împărtășit în detaliu starea ei de spirit, de ce mai vrea sau nu să aibă copii, spunând că în continuare se simte bine cu 4 copii și că ei sunt „perfect numărul”.

Nu mai târziu de 2014, ea a mai anunțat o dată într-un interviu: că nu-și va mai dori un copil și că nu se poate „schimba mereu mintea” și mai vrea un copil, știind bine că acest lucru nu ar fi corect pentru cei 4 copii deja existenți.

Recent, în 2018, Victoria a mai reconsiderat ideea, spunând că de-abia așteaptă să se bucure de fiul ei, Brooklyn, care va pleca acasă după trăsăturile sale artistice. La un interviu luat în 2019, ea a mai adăugat că încă mai visase uneori să își mărească familia, dar că acesta este un vis foarte vechi care nu crede că se va implini niciodată.

Inspecție mai aprofundată

Victoria Beckham este, fără doar și poate, una din cele mai cunoscute cântărețe și designeri din lume. De-a lungul carierei sale, a legitărat în mod repetat că și-a construit o relație minunată de 20 de ani cu soțul ei, David Beckham, și că cei doi au patru copii minunați – Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

Familia Victoria și David Beckham

Victoria și David Beckham formează una din cele mai apreciate familii din lume. Familia lor adorabilă care împlinise deja 20 de ani de casnicie, a devenit puternică din perspectiva marketingului datorită numărului ridicat de fani pe rețelele de socializare ale celor doi.

Ei și-au început viața de familie în 1997 și au avut patru copii:

• Brooklyn Joseph Beckham (21 de ani în 2019)

• Romeo James Beckham (17 ani în 2019)

• Cruz David Beckham (15 ani în 2019)

• Harper Seven Beckham (9 ani în 2019)

Victoria Beckham și discuțiile ei despre copii

Victoria Beckham a vorbit în repetate rânduri despre opțiunile ei legate de a-și mai crește sau nu familia încă o dată, de la trei până la cinci sau chiar șase copii.

În anul 2011, ea a spus că un grup de patru copii este „numar perfect” pentru ea și că nu crede că își va mai schimba gândirea. Cu șase ani mai târziu, în 2018, ea a reiterat încă o dată că nu-și dorește în continuare copii. Cu toate acestea, Victoria a punctat într-un interviu de luna aceasta că încă își amintește gândurile și dorințele sale măritorale, că ar fi vrut ceva mai mult decât patru copii, dar că știa bine că aceasta nu ar fi fost cea mai potrivită decizie pentru familia ei.

De ce încă mai dorește copii?

Victoria Beckham este una dintre cele mai idolatrizate personalități din lume, nu doar pentru cariera sa și physique-ul ei plin de ținută, ci și pentru faptul că este o mamă dedicată. Ea a descris întotdeauna lucrurile minunate pe care le-a simțit atunci când s-a lăsat în cea mai mare parte luate de valul maternității și le-a luat câteodată în glumă faptul că s-ar putea să mărite familia.

Cu toate acestea, ea își dorește, mai presus de orice, să se bucure de viața ei și de copiii pe care-i are deja. Prin urmare, decizia ei nu pare să devină intangibilă.