In aceasta iarna si mai ales in perioada Craciunului, unul din obiceiurile deosebite, pe care familiile o respecta cu drag, este decorarea bradului. Aceasta traditie poarta la ea, o poveste sfanta si magica care cel mai bine se poate simti la momentul decolorarii bradului. Dar, ea nu consta doar din aruncarea de globuri si ghirlande, ci aduce mult mai multe lucruri precum lipitea decoratiunilor de brad, aceasta fiind cel mai asteptat moment de multi.

Decorarea bradului de Craciun se poate transforma dintr-o sarcina latagoreasca si plictisitoare, intr-o activitate amuzanta si distractiva. Un decor nitel mai original si diferit poate readuce cele mai bune amintiri in cazul in care petreci zilele de Craciun in familie. Iata cateva idei creative pentru a decora bradul de Craciun care sa te ajute sa iti pui in valoare spiritul de Craciun si sa stabilesca si mai multe amintiri.

Haina Bradului
Pune un plus de personalitate bradului tau, aranjandu-l intr-o haina moale si calda. Aceasta haina trebuie sa fie confectionata din materiale naturale, cum ar fi matasea, dantele sau materia carea si poata fi decorata cu aplicatii sau cristale. Aceasta haina poate fi realizata din boucle naturala, in asa fel incat sa ofere caldura si confortul necesar pentru a face Brăduțul tău superb.

Ghirlanda
O ghirlanda este, fara indoiala, lucrul care pune in valoare, armonia si armonia bradului de Craciun. Se poate alege pentru ea, orice culoare sau material care atrage atentia. De asemenea, incluzand lumini si decoratiuni pentru aceasta, se poate crea un concept specific. Se poate folosi de exemplu, un material textil albastru si alb si se pot crea modele precum monochrome sau alte opțiuni mai indraznete.

Decorațiunile naturale
Aceasta este o abordare aparte si una dintre cele mai vechi metode de a decora bradul. Se poate folosi un material natural care se poate găsi in mare parte in jurul casei. Folosirea acestor materiale naturale are ca avantaj principala realzarea naturii si a frumusetii naturale. Se pot folosi glastra de paltin, ghinde, coroni si ierburi aromatice. Aceste elemente natureale nu numai ca or sa sporeasca frumusetea arborului, dar aduce si norul de prospetime si energie pozitiva care face sa te simti excelent.

Luminițele
Celebrele luminițe sunt elementele definitorii pentru pregatirea bradului de Craciun. Acestea nu numai ca decoreaza bradul, ci aduc si o nota magica si luminoasa. Ele pot fi incluse in ghirlanda, dar si plasate in doua-trei buchete prin brad. Se poate opta pentru luminițe mild, luminițe albii si roșii sau luminițele cu neon.

Accesorii

Accessorizarea si decorarea reprezinta cea mai magica etapa a pregatirii bradului de Craciun. Odata ce ai decis haina si luminițele, este momentul sa te gandesti ce obiecte sa folosesti pentru decorare. Iată câteva sugestii:

  • Pastreaza traditia și spune “DA!” la clasicele globuri de Craciun: Daca cuprinde și culoarea traditionala verde, aceasta pune totul in seama. In plus, globurile albastre sau alba pot da un plus de stralucire.

  • Crengutele de brad si belsugul sunt lucrurile care cele mai des fac parte din decorul de Craciun.

  • Alege cu grija ocrotirea bradului de Craciun: Aceasta poate fi o prostie sau o stea, o caciula sau o eticheta.

  • Obiecte de lemn personalizate: Acestea pot fi intotdeauna montate pe brad și pot fi realizate în diverse forme sau mișcări.

  • Obține inspirație din technicile moderne: O poți face folosind diferite materiale inovatoare cum ar fi hartia cerata, cutiile, bumbacul si chiar si cartonul.

  • Utilizați decorațiuni handmade: Acestea tind sa gaseasca cel mai bun loc in casa pentru serbarea Crăciunului si fiecare persoana poate sa participe in a crea unul sau mai multe ornamente dragute pentru a decora bradul..

In incheiere, decorarea bradului de Craciun poate fi o experienta distractiva, care cu siguranta aduce amintiri pozitive si un sentiment de bucurie in fiecare familie si comunitate. Planificarea unui decor original, potrivit oferit unui brad, poate fi destul de dificil, in special cu atatea obiecte si idei noi la dispozitie. Cu toate acestea, cateva dintre sugestiile cost cele mai eficiente si gratificate. Pe langa decorarile traditionale, adaugarea de idei creative poate face ca Brădul tău extraordinar sa devina unul unic.