Un breton rotunjit este una dintre cele mai populare si gasite tunsori ale anilor 2020. Aceasta cuta de par a devenit populara si se mantine in 2020 si din cauza stilurilor care se pot obtine cu usurinta folosind bretonul rotunjit. Astazi vorbim despre cele mai populare 5 stiluri de a purta un breton rotunjit.

Descrierea pe scurt

Primul stil de franjuri rotunjite pe care ar trebui sa-l incercati este unul usor modernizat, frezat in partea din stanga. Apoi, nu se poate ignora stilul clasic, cu par tuns mai scurt, tras pe centru pentru a intari centura si franjurile rotunjite pe pe fata. Apoi, sunt popularul stil frantuzesc, cu mult volum si franjuri, si stilul cu breton mai lung si tras pe aceeasi partea. Pachetul de bucuri este completat de stilul cu breton intr-o parte.

  1. Franjuri usor modernizate, frezate in partea din stanga

Acest stil de franjuri rotunjite este modernizat si poate fi cu usurinta ilustrat printr-o freza usoara, tacturi fine cu ajutorul unui instrument precum ondulatoarea. Din cauza ca acest stil este usor modernizat, partea din stanga a parului poate fi mai scurta decat cea din dreapta, dar se mentine subtire si supla, cu aspect rotunjit.

  1. Stilul clasic – par tuns scurt si franjuri rotunjite

Acest stil particular de breton rotunjit arata grozav si dureaza! Acesta poate fi realizat prin tuns scurt si tras pe centru pentru a intari centura si franjurile rotunjite la fata. Editele pot fi mai scurte pe partea dreapta a fetei si ceva mai lungi pe partea stanga. Se vad maiestoos cu parul drept sau rarit, lasand parul sa vina natural.

  1. Stilul francez – cu mult volum si franjuri rotunjite

Cu putina instrumentatie si peria, acest stil apare grozav – cu franjurile rotunjite si mult volum gata pentru a fi tinut pe aceeasi parte a fetei. Ofera si un aspect mai romantic si proeminent, pentru femeile care iubesc aceasta vibra. Este o optiune potrivita pentru intalnirile speciale si evenimentele importante.

  1. Stilul cu breton mai lung – tras in aceeasi parte

In 2020, s-a vazut ca multe persoane optau pentru acest stil de par. Acesta pare sa creeze un appeal minimalist si poate oferi un look modern in materie de franjuri. Nadirul parului poate fi mai scurt si tras in acelasi sens pe toata fineta, pentru a densifica stilul si pentru a oferi un volum mai mare.

  1. Stilul cu bretonul tras intr-o parte

Varietatea acestui stil este una dintre optiunile sale principale. Desi freza este trasa intr-o parte, acest stil ofera un control si un volum mai mare si poate fi stilizat pentru a se potrivi tendintelor in moda. Un breton rotunjit poate fi realizat tras intr-o parte, si poate fi simplificat prin rularea extremitatilor pentru un plus de scurtare.

Ne-am apropiat de finalul acestui articol despre stilurile de breton rotunjit, cu cele 5 stiluri unice si moderne. Inainte de a incepe sa purtati stilul dorit, exista cateva sfaturi pentru a obtine si mentine un look modern, dar stilat.

• Intrebati un profesionist pentru a vedea ce stil de franjuri vă poate potrivi cel mai bine tenului si formei fetei.

• Utilizati produsele potrivite si ocazional folositi-va produsele favorite pentru volum si textura.

• Frecati usor baza parului si nu este necesar sa-l rulati la capat.

• Utilizati produsele potrivite la temperaturi controlate pentru a obtine cele mai bune rezultate.

• Folositi produse specializate pentru stilizare atunci cand este necesar.

• Mergeti la frizer regulat pentru a va pastra franjurile in forma dorita.

Stilul cu breton rotunjit a fost o tendinta odata cea mai populara in 2020 si exista multe optiuni conectate cu acest stil pe care oricine le poate purta. Aceste 5 stiluri de breton rotunjit pot oferi look-ul modern, la suficient de multe optiuni, astfel incat fiecare dintre noi sa-si gaseasca stilul potrivit. Urmati sfaturile si pastrati-va franjurile in forma dorita si suntem siguri ca veti ajunge cu un look de invidiat!