Aniversarea trecerii dintre ani obișnuită aduce cu sine bucuria unui început de an plin de optimism. După terminarea anilor trecui, momentul Anului Nou aduce speranța unui an plin de bucurii și fericire.

De obicei, acest moment este marcat prin diverse feluri de festivități. Se organizează petreceri sau se trimit cadouri și urări de Anul Nou, o oportunitate pentru a arăta afecțiune celor dragi. Raluca, una dintre cele mai importante simboluri ale acestei perioade este mesajul de Anul Nou, un bun prilej de a comemora acest eveniment cu flori, dar și de a transmite celor dragi gândurile de îmboldire și sperare, însoțite uneori și de imagini.

Fiți inspirați: Găsiți aici cele mai bune mesaje și urări de Anul Nou cu imagini

Mesajele de Anul Nou sunt adresate atât celor dragi, cât și celor care au făcut parte, în mică sau mare măsură, din viața noastră. Acestea pot fi, în primul rând, un bun prilej pentru a arăta afecțiune celor dragi, însă pot conţine și mesaje de motivare și de speranţă, cu privire la acest nou început. Așadar, dacă sunteți în căutare de mesaje de Anul Nou inspirate, pentru a trimite cei dragi, noi vă oferim șase mesaje incluzând și imagini imortalizate în felul propriu.

  1. Vom face ca acest an să umple toată existenţa noastră de bucurii, iubire şi apropiere. Fie ca această imagine să-ţi reamintească speranţele pe care le avem pentru noul an.

  2. A sosit momentul să spunem bun venit cu un zâmbet în noul an și să îmbrăţișăm tot ce ne oferă! Gândurile bune să vă însoțească și să v-aveți un An Nou fericit!

  3. La finalul anului trecut, poți să lăsai în urmă toate lucrurile rele. Acum e momentul să găsiți bucuria și optimismul într-un plan nou. Fie ca noul an să aducă un val de noroc.

  4. Dincolo de orice, această imagine trebuie să îl reamintească că speranța e un sentiment pe care arunci în primul plan pentru a te bucura de experiente extraordinare.

  5. În loc să urmeze ce fac ceilalţi, în acest an ia-ți alegerile tale și trăiește-ți propriile tale visuri. Lasa-te furat de divinitatea distracției și bucuriei și gândește că noul an poate aduce multe surprize!

  6. Deschide-ți brațele și să îl primim pe noul an cu energia și cu optimismul de care avem nevoie pentru a îl face să devină cel mai bun an din istorie. La mulți ani!

În plus faţă de aceste mesaje cu imagini, există desigur și multe alte mesaje când vine vorba despre Anul Nou. Uneare câteva exemple de mesaje de Anul Nou și veţi putea găsi ceva adecvat pentru cei dragi.

Mergeţi mai departe și daţi-le celor dragi cele mai frumoase mesaje de Anul Nou

Înainte de toate, avem nevoie de un sentiment comun care să ne inspire – și acest sentiment poate fi împletit cu cele mai bune mesaje de Anul Nou, transmițându-i celor dragi energie și bucurie. Aici sunt câteva exemple de mesaje de Anul Nou pe care le puteți trimite:

• Gânduri de bucurie și fericire în noul an! Fie ca Anul Noul să îţi aducă împlinire și să îţi ofere șansa de a-ţi trăi viaţa în deplină armonie!

• Fie ca 2016 să fie un an plin de aventuri, întâlniri, povestiri, realizări, cunoașteri și iluzii noi!

• Sărbătorim Anul Nou bucurându-ne de orice oportunitate acest an ne-ar oferi. La Mulți Ani!

• La fiecare sfârșit de an simt cât de important este să ne stăpânim gândurile și să începem Anul Nou cu un plan nou.

• Fie ca noul an să îţi aducă unui șirag nesfârșit de binecuvântări! La Mulți Ani!

• Vrem să îți transmitem cele mai profunde gânduri de fericire. Fie ca 2016 să îţi aducă ceea ce ți-ai dorit întotdeauna.

• Fie ca de Anul Nou cerul să îţi umple viaţa de fericire și bucurii neprețuite!

• Vrem să îţi transmitem cele mai profunde gânduri de fericire și speranţă. Anul acesta va fi mai bun! La Mulţi Ani!

• Sărbătorim joaca Anului Nou cu o imagine dinamică – si eu și tu vom încerca să punem în aplicare noi planuri. La Mulţi Ani!