Maicile sunt în căutare de lucruri care le vor scoate din anonimat în ultima vreme. Piese vestimentare puternice, precum sandalele cu toc, devin din ce în ce mai populare. Acest articol încearcă să unmple toate detaliile referitoare la sandalele cu toc și este primul său pas către alegerea designului perfect.

Tipurile de sandale cu toc

Există 4 tipuri de sandale cu toc, fiecare cu propriile sale trăsături unice:

 1. Platformă Toe – acestea sunt cunoscute pentru adăugarea dimensiunii. Unele platforme oferă, de asemenea, protecție împotriva loviturilor de toc.

 2. Sling-backs – unește confortul cu un look natural și tineresc. Platforma oferă, de obicei, sprijin și o talie laterală pentru a face această sandală mai sigură, care poate fi purtată pentru toată ziua.

 3. Sandale cu țăți – în general, dotate cu un toc supraddimensonat, poartă și arată de minune. Acestea sunt, de asemenea, considerate sandale care se pot purta ziua, dar și seara, cu uşurinţă.

 4. Sandale cu margine – acestea sunt cunosute pentru a oferi aderență pe terenuri accidentate sau altele, exfolaetnd aspenctul modern.

Avantaje și dezavantaje

Sandalele cu toc oferă numeroase avantaje:

 1. Protejează picioarele – cu ajutorul acestora, se oferă o fragilitate dependenta de dimensiunea taliei, ceea ce oferă următorul nivel de susținere și stabilitate.

 2. Adăugați înălțime – acest lucru se poate face cu ușurință, sandalele cu toc fiind o alternativă excelentă la înălțimea pieselor tradiționale.

 3. Stil, unic – există o gamă largă de culori și modele, în special pe piețele de dama și domnișoare.

Și nu mai puțin important, sandalele cu toc pot avea și câteva efecte negative:

 1. Dureri de picioare – dacă sunt purtate prea mult sau prea des, poate duce la disconfort sau chiar dureri de picioare; acesta este motivul pentru care e bine să fie ales un toc cu o bază mai solidă;

 2. Uneori, este necesară o transpunere – adesea, tocul poate fi puțin prea înalt, ceea ce poate face puțină lentă și stânjenitoare; de asemenea, poate oferi și anumite dificultăți de a se adapta la această înălțime.

Cum să alegeți cea mai bună sandală cu tocat

 1. Aderența – în cazul în care o persoană preferă o baletă lejeră și relaxată, se recomandă alegerea unei talii suplimentare, deoarece aceasta oferă, de obicei, un nivel de aderență mai mare.

 2. Designul -este important pentru a alege un design care să ofere un nivel adecvat de confort. Asta înseamnă că se evită tălpile prea lucioase sau prea înguste sau optică prea strălucitoare;

 3. Excelența cusăturilor – se recomandă cautarea cusăturilor care să ofere o caracteristică excelentă și buna durabilitate. O cusătură bună înseamnă că aceasta îndeplinește toate așteptările.

Modul în care se poartă cu succes sandalele cu tocat

 1. Sandalul cu toc poate fi purtat cu orice alegere vestimentară, fie că este vorba despre casual sau office look
 2. Perieți-vă și hidrată-ți picioarele, înainte de a purta sandalele cu toc
 3. Purtați ciorapi în momentele când simți disconfort sau căldură excesivă
 4. Datorită naturii lor, sandalele cu toc se pot potrivi atât ținutelor informale, cât și celor sofisticate.

Câțiva susținători ai sandalelor cu toc

Câteva vedete renumite au purtat sandale cu tocat, numite designeri populari la acea vreme:

 1. Marilyn Monroe – cel mai celebrat simbol de frumusețe și senzualitate, care și-a arătat câteva focuri totale când s-a îmbrăcat în sandale cu toc stralucitor.

 2. Jane Birkin –un model și cântăreață franțuzească, cunoscută pentru stilul ei eclectic.

 3. Audrey Hepburn – timpul ei de glorie a durat mulți ani, ceea ce a făcut-o să se identifice ca una dintre principalele vedete ale anilor 50 și 60; un stil original și îndrăzneț, prin îmbrăcarea sandalelor cu toc inteligente.

Asadar, sandalele cu toc joacă un rol important în zilele noastre, oferind ținutelor o notă speciala. Fulurile noi vin și pleacă în mod regulat, dar sandalele cu toc sunt mereu la locul lor, oferind confort și estetică, în același timp. Totuși, dacă ești în căutare de sandale cu toc, asigură-te că selectezi optiunea optima pentru aderență și design.