Din ce in ce mai multi oameni considera ideea de a-si colora parul, ca fiind atragator si curent. Alegerea de a te vopsi poate fi motivul pentru care sa-ti schimbi look-ul de la cel traditional la unul mai modern. Cu ultimele tehnologii, ingrijire si produse folosite pentru vopsire, optiunile sunt presupuse- ca o persoana sa-si poata transforma culoarea sau coafura, fara a dauneaza parului.

Descrierea Beneficiilor Colorarii Parului

Exista o multime de motive pentru care o persoana ar putea sa-si vopseasca parul. Avantajele pot marii schimbari pe care persoana le simte in perspectiva sa:

  1. Da un aspect sclipitor si sanatos

Vopseaua poate reinnoi stralucirea parului si poate imparti dupa desene sau texturi fanteziste prin urmare poti sa instantaneu afisezi schimbarile unui look mai modern.

  1. Acopera perfect parul fara pigment

Vopseaua poate acoperi perfect firele de par fara pigment. Un alt avantaj pentru cei care poarta parul grizonat sau alb. De asemenea, poate ca cel putin temporar sa tina pe acele fire grizante la distanta.

  1. Iti schimba silueta si expresia

Experimentarea cu culori poate avea un impact pozitiv asupra imaginii persoanei deoarece schimbaror moderne de look joaca un rol important in transformarea stilului. In plus, schimbarile aduc un plus de incredere si vitalitate.

Riscurile Colorarii Parului

Deşi vopsirea parului aduce schimbări în frumusețea ta exterioară, surprinzător, pot exista riscuri chiar dacă sunt folosite produse din ce în ce mai sigure. Punctul cu mai multe discutii sunt o parte importanta in a alege sau nu sa te vopsesti. Iata cateva in discutie.

  1. Dermatoze alergice

S-au raportat cazuri de alergii la compusii chimici din vopseaua de par. Aceste reacții sunt cunoscute sub denumirea de dermatoze alergice, și simptomele avansate pot include uscăciune, iritații sau înroșirea unei mici părți din scalp.

  1. Detorarii Folliculilor de par

Compușii chimici prezenți în vopselele de par pot cauza o usoara deteriorare a foliculului cuticular. Uneori, pielea scalpului poate fi iritata sau uscata si parul care se desprinde mai repede decat in mod normal.

  1. Prurit

Regimul de tratament vopsirea parului poate duce des la prurit, iritatii sau mancarime, simptome comun associat cu alergiile de contact.

Cum poti Reduce Riscurile Colorarii Parului

Aplicarea unor principii simple poate reduce riscul reACTIONARII produselor de vopsit.

  1. Verifica Testul de Vopsire

Un Test de Vopsire ar trebui intotdeauna sa fie efectuata inainte ca vopseaua sa fie aplicata, care poate preveni tabloul alergic sau pruritul. Acest test poate fi facut chiar si acasa, astfel incat sa se previnice efectele anumitor vopselsi pe care persoana le-ar putea folosi.

  1. Foloseste produs e numai pe scalp

Vopseaua de par nu trebuie sa fie aplicata pe partile laterale ale fetei sau in alte zone ale corpului. Doar scalpul și relaxarea temporara a parului vor fi echipate cu vopsea.

  1. Utilizati produse Biodedegrabile

Exista produse de vopsire care nu contin compusi chimici periculo(‘ si sunt biodegradabile. Aceste produse pot fi verificate cu uşurință pe pagina web a producătorului și pot fi achizitionate si din salonul de infrumusetare.

  1. Nu semai vopsi prea des

Este important sa se evite vopsirea excesiva a parului care poate dauneaza parului. Se recomanda ca in fiecare sezon sa se acorde o pauza intre perioadele de vopsire pentru o reimprospatare a parului.

Vopsirea parului poate adauga un plus de stralucire si vitalitate persoanelor care se plictisesc cu lookul lor si doresc ceva nou. Cu toate acestea, trebuie sa se țina cont de faptul că orice vopsire a parului implică un risc și există întotdeauna un risc pentru a simți anumite reactii alergice. Prin urmare, este important ca persoana sa cunoasca si sa urmeze principii simple pentru a reduce riscurile. Simptomele precum prurit sau iritatii pot fi prevenite, de obicei prin folosirea produselor de vopsit de calitate superioara, dezechilibrand cu intelegere gama de produse folosite. Alegerea aceasta trebuie sa fie rezultatul unor informatii detaliate si al unor alegeri rationalizate pentru a se obtine look-ul dorit.