Numerotarea copiilor este atat de diversa incat parintii isi pot lasa imaginatia sa zburde cand vine vorba de a cauta un nume care sa le stea bine bebelusului. Si, desigur, aceasta libertate le ofera cuplurilor celebritati posibilitatea de a face un pas mai departe si sa aleaga un nume cu adevarat ciudat.

Iata o enumerare a celor mai ciudate nume de copii ale celebritatilor:

  1. Apple – Fosta sotie a lui Chris Martin (Cantaret)
  2. Audio Science – Sotii Akon si Tomeka Thiam
  3. Breaker Morant – Simona B Itmar (Actrita)
  4. Blue Ivy – Beyonce și Jay-Z
  5. Pilot Inspektor – Jason Lee (Actor)
  6. Bronx Mowgli – Pete Wentz (Cantaret)
  7. Sage Moonblood – Sylvester Stallone (Actor)
  8. Kyd – David Duchovny (Actor)
  9. Kal-El – Nicholas Cage (Actor)
  10. Heavenly Hiraani Tiger – Michael Hutchence (Cantautor și producator)

Apple
Apple, primul copil al cuplului Chris Martin și Gwyneth Paltrow a fost oferit numelui descris de mama sa ca fiind simplu si prețios, care reflecta câteodata sentimentele.

Audio Science
Anul 2000 a adus venirea pe lume a primului fiu al lui Akon si Tomeka Thiam, Audio Science. Atunci cand au fost intrebati de inspiratiia numelui, parintii au raspuns ca s-au gandit la ideea ca sunetul melodiilor sale va fi plasat pe traseul muzicii și asa a aparut ideea de a-l chema Audio Science.

Breaker Morant
Simona B. Itmar a hotarat atunci cand a venit pe lume micutul ei primul fiu sa-i daruiasca un nume remarcabil, Breaker Morant, care a fost inspirat din filmul australian din anii 80 cu acelasi nume.

Blue Ivy
Parisul și Kim Kardashian la Hollywood și Cricket și Pankha a Indeirii au ales nume ciudate pentru copiii lor, dar numele Blue Ivy, a primului fiu al lui Beyonce si Jay-Z a surprins si a revoltat societatea. Mama a spus ca s-a gandit la ascensiunea divina a curcubeului in jurul fiorului cu acest nume.

Pilot Inspektor
Actrita si regizorita Beth Riesgraf a dezvaluit mai tarziu ca Pilot Inspektor, fiul lor, a primit numele cand ei si sotul sau, actorul Jason Lee, se uitasera la o emisiune „My Name Is Earl” si s-au intalnit cu un personaj pe nume Pilot Inspektor.

Bronx Mowgli
Sosirea pe lume a fiului lui Pete Wentz si Ashlee Simpson a unshocked fanilor lor sA-l cheme Bronx Mowgli. Ei au explicat ca s-au gandit ca ar refleca spiritul unei persoane care se adapteaza mereu la situatii si ca ar fi un nume cu adevarat unic.

Sage Moonblood
Slyvster Stallone și mama sa Sara, au explicat numele copilului lor ca o combinatie intre doua cuvinte, Sage pentru intelepciune si Moonblood, care a fost creat sa prezinte si simboluri importante: luna, sangele și libertatea.

Kyd
Actrita și regizoarea Tea Leoni și David Duchovny au ales pentru primul fiu al lor un nume pe care l-au schimbat apoi. Kyd a fost inspirat de schimbatorul de idei din casa lor, pe care l-au decis sa-l numeasca asa.

Kal-El
Kal-El a fost noul nume pe care Nicholas Cage l-a ales pentru fiul sau dupa ce, maai devreme, initial, l-a botezat pe primul fiu al sau cu numele Thomas, dupa tatal sau adevarat. Narcisus Cage a si explicat sa alegera a lui. El a spus ca a fost atat de motivat sa testeze teoria sa, incat a simtit ca trebuie sa-i ofere micutului sau lui Kal-El ca prim nume.

Heavenly Hiraani Tiger
Cantautorul si producatorul Michael Hutchence și ex-prietena sa, Paula Yates, s-au hotarat sa numeasca fiica lor Heavenly Hiraani Tiger, energia si spiritul sau infinit fiind un simbol important in cultura India. Tara de origine a tatalui tigerilor.

Parintii celebri au explicat initial ca, desi numele un copil poate fi socant, este important ca sa reflecte sentimentele lor si locului din care provin. Va fi intotdeauna interesant sa auzim cele mai recente nume ale copiilor celebritatilor, motiv pentru care se presupune ca vor exista intotdeauna nume ciudate si legendare intre cei mai tari vedete de azi.