Parfumurile Rasasi se bucura de o foarte buna reputatie din trecut si sunt considerate unele dintre cele mai bune parfumuri de pe piata. Rasele de parfumuri sunt unele dintre cele mai scumpe si mai elegante produse de pe piata. Intr-adevar, ele sunt potrivite pentru cei care au bugete mai mari si cauta un parfum de lux.

Acest articol prezinta topul celor mai bune 6 parfumuri Rasasi create special pentru barbati, ceea ce ofera posibilitatea de a alege cel mai bun parfum pentru barbati. De asemenea, sunt abordate si temele conexe, cum ar fi compozitiile de parfum si notele de parfum.

Compozitia parfumului Rasasi si notele parfumului

Compozitia parfumurilor Rasasi poate fi destul de complicata si poate consta din 30 de ingrediente sau mai multe. Aceste ingrediente se combina pentru a crea, de obicei, trei note principale despre care este vorba cand vorbim despre un parfum: o nota de varf, o nota mediana si o baza.

Nota de varf este primul lucru pe care il simti atunci cand te-ai dat cu parfumul. Acesta poate fi un esantion de note botanice, de citrice sau de fructe. Notele medii completeaza dulceata varfului si se aude cel mai bine dupa 30 de minute de la distribuire. Acestea pot include arome florale, iar uneori pot crea si arome mai dure. Nota de baza va persista pe piele pentru ore, iar aceasta include, de obicei, note orientale, ambrozii, patchouli, boabe tonkabean si cedru.

Top 6 parfumuri Rasasi pentru barbati

Acasa este lista celor mai bune 6 parfumuri Rasasi pentru barbati:

  1. Rase LEGEND pour Homme Eau de Toilette: LEGEND este un parfum european clasic, ce se deschide cu o nota proaspata de menta si citrice, combinata cu cele patru flori albe parfumate – trandafiri, stanjenel, violete si iasomie. Inima parfumului combina iasomia si lacramioarele cu lemnul de mosc si lacramioara franceza, iar baza notei este creata din lemnul de santal si notele de ambra captivante.

  2. Rase Air Cozy Homme Eau de Parfum: Air Cozy Homme este un parfum florat-ozonic, care debuteaza cu note florale subtile de trandafiri, stanjenel, violete, paciuli si lemn de santal. Notele medii cu arome proaspete de cedru, lavandă si ambra se contopesc cu lemnul muschiat si moscul, iar baza finala include notele amandei si notele de musc sfioase.

  3. Rase Story Homme Eau de Parfum: Story este un parfum dulce-oriental, ce deschide cu note de mere dulci, alune de padure si citrice. Inima parfumului are o aroma dulce si lemnoasa, continand note de patchouli, ghimbir si boabe tonka. Baza parfumului este un rafinat mix intre cedru si note de scortisoara.

  4. Rase Light for Homme Eau de Toilette: Light for Homme este un parfum floral-fructat, ce deschide cu note de portocale, grapefruit si note de ananas. Apoi, se combina cu note de acorduri de citrice, frunze de violeta si patrunjel. Nota medie este oarecum aspra si se releva prin notele eugenolului si lemnului de santal. Baza notei finale fiind un mix intre moscul si lemnul de santal.

  5. Rase Smooth for Homme Eau de Toilette: Smooth for Homme este un parfum lemnos, ce se deschide cu note de bergamota, lamaie si lemn de cedru. Apoi, se combina cu note de santal si patchouli. Nota medie este un mix intre mosc si hedionul, ce aduc notele florale ale iasomiei si trandafirului. Baza este un stil lemnos, usor dulce si balsamic, ce include note de mosc, rasa de lemn si alune.

  6. Rase Dolez Homme Eau de Parfum: Dolez este un parfum fructat-oriental, care deschide cu note dulci de ananas si pere. Apoi se combina cu note de yuzu si menta, ce ofera o aroma proaspata in inima parfumului. Nota medie se compune din vanilie, rahat si boabe tonka, iar baza se compune din lemn de santal, paciulit si lemn de cedru.

Parfumurile Rasasi sunt cele mai luxoase parfumuri, concepute pentru a satisface clientii cei mai exigenti. De la parfumuri lemnoase pana la florale si orientale, Rasele de parfumuri ofera clientilor posibilitatea de a gasi un parfum potrivit stilului personal. Topul celor mai bune 6 parfumuri Rasasi pentru barbati prezentat in cadrul acestui articol ofera diversitate si inspiratie in alegerea parfumului potrivit, perfect pentru cel sau cei pe care doresti sa-i surprinzi.