Dintotdeauna actorii au stimat de public pentru prestatia lor excelenta si versatilitatea talentului lor. Cu siguranta unul dintre cei mai apreciati si faimosi actori contemporani este Ryan Gosling. De la un artist talentat la un star de culoare mare, el a avut locul său în lumile dinamicii industriei filmului. Când vine vorba de talentul actoricesc, Gosling este cunoscut în lumea întreagă. Aici, vom lua o privire mai atentă la istoria de evolutie a lui Ryan Gosling de-a lungul anilor.

Începutul carierei lui Gosling

Adolescentul Ryan Thomas Gosling a început cariera sa la vârsta de 12 ani, când a început să apară în serialul de televiziune „Mighty Ducks” din anul 1993. Acest rol inițial i-a adus recunoaștere și, în curând, a început să apară și în alte seriale de televiziune, cum ar fi „Are You Afraid of the Dark? Și „Breaker High”.

Prima sa apariție în cinematografie a venit în 2001, când a jucat în „The Believer”. Acesta a fost urmat de roluri secundare în „Murder by Numbers” și „The Slaughter Rule”, care au contribuit la accelerarea succesului lui. A urmat, de asemenea, rolul lui semnificativ în „Rețetă de dragoste”, primul său rol principal intr-un film.

Filmul lui 2004, „Notebook”

Filmul „Notebook”, lansat în anul 2004, a jucat un rol crucial în modernizarea lui Ryan Gosling. Filmul a curtat publicul, devenind unul dintre cele mai iubite filme de dragoste ale tuturor timpurilor. Acesta a integrat Gosling în topurile de succes atât ca actor cât și ca idol.

Rolul lui ajutat la schimbarea percepției publicului asupra talentului său. Gosling juca alături de colega sa Rachel McAdams. Acest duo și-a manifestat dragostea reciprocă și talentul actoricesc, care au inspirat milioane de fani din întreaga lume, ceea ce i-a propulsat într-o altă nivel de popularitate.

De la Notebook la Gangster

La scurt timp după filmul Notebook, Gosling a experimentat în mai multe roluri dramatice și în vârful acestora se numără „Half Nelson” (2006) și „Fracture” (2007). Aceste roluri l-au propulsat pe Gosling în universul Oscarurilor, în care a primit două nominalizări la premiile Oscar pentru rolurile sale minunate și înregistrate.

Și-a adaptat și versatilitatea și și-a revitalizat cariera cu „Crazy, Stupid, Love” în 2011 și „Gangster Squad” în 2013. „Gangster Squad”, un film despre luptele pentru putere între Mafie și poliție, l-a inventat pe Gosling într-un nou nivel de notorietate, influențând seminarul de box-office și criticii de films.

Scandalul și eroismul de-a lungul scaunelor

În ultimii ani, Gosling a acordat și mare atenție scandalelor și eroismului, fapt ce l-a impus si mai mult pe Ryan Gosling în industria filmului la nivel global. El a jucat într-un astfel de rol în filmul “Drive”. Toată lumea a adorat noua schimbare a sa și a cumulat atât la box-office cât și la premiile Academiei.

Ultimele sale apariții

Ryan Gosling și-a demonstrat talentul actoricesc în multe alte filme culminează cu Madeleine anul trecut (2013) și s-a păstrat pe ideea de a fi un actor talentat și în comediile sale, cum ar fi „Only God Forgives” și “Crazy, Stupid, Love”. Curand, Gosling revine pe ecrane, în așteptarea filmului „The Big Short”, care va apărea în curând în cinematografe.

Momentan, lumea havelevista si entertainmentul sunt în așteptarea scenei pe care Ryan Gosling va face și contribuie în campul artistic, funcționând și continuând să se extindă mai depărtat decât înainte. Acest faimos actor a dat prova tangibil că el este unul dintre cei mai remarcabili și diversificați actori de azi și ar putea veni cu mai mult succes în mintea publicului în anii ce vin.

Creativitatea și talentul lui Ryan Gosling se bazează pe prezența sa în fața camerelor de filmat, iar munca lui are în continuare efectele sale asupra audiențelor. De-a lungul anilor, Gosling s-a dezvoltat ca un actor complet și versatil, care a adus pentru milioane de fanuri, filme care sunt îndrăgite și încă sunt apreciate. Gosling a început să devină un nume din ce în ce mai recunoscut în industria cinematografică și pare să aibă în minte mai multe realizări pe viitor. Datorită talentului său, regulile și limitele nu se aplică în cazul lui și suntem siguri că Ryan Gosling va continua să cucerească lumea.