Vedetele sunt stralucite atunci cand apar pe covorul rosu, lumina reflectata de bijuteriile si tinuta lor inconfundabila. Fiecare eveniment de moda aduce cel mai bun si mai frumos, si cinci vedete au reusit sa straluceasca mai mult decat restul.

Iata cele cinci vedete splendide pe covorul rosu:

 1. Angelina Jolie
  Actrita si UN Goodwill Ambasador recunoscute, Angelina Jolie, a dominat mereu scena covorului rosu cu eleganta sa moderna. Cu piese fashion care sa se potriveasca fina, ea este una din cele mai impresionante persoane ale evenimentelor.

 2. Jennifer Lopez
  Actrita, cantareata si femeia de afaceri JLo a aratat mereu ca acel covor rosu este casa ei. Cu aparitii de zi cu zi de originalitate, ea aduce un plus de spirit si unghiuri interesante.

 3. Jennifer Aniston
  Smeky, nefinisat si minimalist, stilul lui Aniston atrage atentia si te scoate din anonimat.

 4. Rihanna
  Mai intai a fost rochia neagra si sclipitoare. Apoi a fost „Perlele lui Ri”, care pur si simplu au luat foc. Acestea sunt doar doua din cele mai populare aparitii ale vedetei Rihanna, care fac intotdeauna furori atunci cand ajunge pe covorul rosu ca sa lanseze o moda uimitoare.

 5. Kate Middleton
  Diana, Regina Modei poate sa fie proud pe cea mai moderna si frecventa prin aristocratie, Kate. Personalitatea ei cool si modesta ilustreaza in mod perfect stilul rafinat britanic

Toate aceste vedete stralucesc prin modul lor de a prezenta tinuta lor inconturnabila atunci cand apar in public. Coronita modei lor este cu siguranta covorul rosu, unde vedetele se straduiesc sa aduca impresii memorabile.

Stiluri Covorul Rosu

Interpretarile fragile, extravagante si creative ale vedetelor sunt tot ceea ce face ca covorul rosu sa transforme in moduri uimitoare si inedite. Aceste vedete au devenit acele persoane in voga si au uimit lumea cu articolele lor spectaculoase.

Stiluri Feminine

Vedetele opresc in modul lor propriu inimile tuturor cand se afla pe covorul rosu. Broda si decolteu se inseamna adesea cu un covor rosu stralucitor. Aceste preferinte se bazeaza pe finete si delicatete. Tinutele lor adesea admit aceste caracteristici feminine.

Stiluri Boho-Chic

Covorul rosu adesea adauga nuante hippie care se regasesc in tinutele lor in cel mai minunat mod posibil. Modelele rochiilor multi-straturi au un aer extrem de relaxat si fresh, cu un detaliu unic atat de floral, cat si de culori intense. Acestea sunt prezentate adesea in tinutele mai casual, dar se strang si se gandesc mereu la lucrurile de lux.

Stiluri Inovative

Vedetele stiu cum sa fie unghiul de atractie pe covorul rosu, printr-o varietate de detalii, precum tesaturi inovatoare si modele noi. Cu elegantele lor nefinisate si minimalismul, aceste vedete aduc un plus in tendinte prin tinutele lor rapide.

Stiluri Retro si Vintage

Silueta retrolampa si esentiala a lui Marilyn Monroe sau Jackie O. se regasesc in tinuta vedetelor de pe covorul rosu. Aceste vedete creeaza un citat istoric si autentic combinand materiale luxoase cu stiluri retro.

Stiluri Metallice si Glam

Briliante, delicat si luxuriant, metalsand glam trasforma adesea covorul rosu intr-o aparitie reala a aurului si argintului. Aceste actrite / cantarete si chiar ambasadori ai bunavointei lumii faca sa scanteie la multe evenimente tratandu-se ca fii ale regelui Midas.

Stiluri Maxi si Large

Fa pop din tinuta ta pe covorul rosu, cu un maxi sau volumos. Vedetele prezinta adesea aparitii dynamic si prezente curajoase prin articolele lor maxi sau large.

Stiluri Red-Carpet Neconvențional

Detaliile scartiei metalice, organzii subțiri, animal print-ul sau tendintele neconvenționale, toate formeaza un amestec de dorinta si savoare pe covorul rosu. Aceste vedete creeaza tinute de covor rosu foarte norocos si norocos pe covorul rosu.

Stiluri Statement Despre Covor Rosu

Pentru a reusi o astfel de stil, vedetele se pot amesteca cu arta si istorie in tinutele lor. Accesoriile si printurile invita la un mesaj cultural complet, scotand in evidenta stiluri unice si autentice”pe covorul rosu.

Stiluri Accesibile

Vedetele de pe covorul rosu pun unghiul de atractie pe stiluri mai accesibile. Designul elegant cu precadere al high street-urilor poate fi admirat pe covorul rosu, mai ales vedetele care prezinta astfel de accesibile.

Stiluri Cool si Casual

Toti reprezentantii de covor rosu se preocupa de tinutele cu cool si casual. Acestia aduc un plus de personalitate si cei mai rapide hip hop cu doar doua piese sau cu piese de pe pamant.

In concluzie, cele cinci vedete mentionate mai sus sunt exemplul perfect al luminozitatii si frumusetii care iese pe covorul rosu. Articolele lor inedite sunt adesea impresionante si spectaculoase, dar prezinta perfect detaliile si esentialitatea pe care le cer invitatii la evenimente. Cu o aparitie atragatoare si o prezentare specifica, atat pe covorul rosu cat si pe catwalk, acesti vedete nu vor fi oricum uitati.