Bora Bora este una dintre cele mai strălucitoare destinații de vacanță de pe planetă. Micuță insulă situată în Oceanul Pacific, la mii de kilometri distanță de locurile obișnuite turistice, te învăluie într-o magie deosebită ce îți garantează experiența unei vieți perfecte.

Cu splendide oceanul albastru celest, recifuri de corali colorate și vegetație luxuriantă, această insulă are cea mai frumoasă plajă din lume și un decor perfect pentru a petrece zilele tale în rai aici pe nori.

Legenda destinației Bora Bora

Acest miracol de un milion de culori, „Paradisul pierdut” de pe Oceanul Pacific, are o legendă foarte interesantă cu privire la originea sa. Se spune că acesta a fost creat în urmă cu aproximativ trei mii de ani, când un tânăr pitcairn, atletul Moana, a navigat la sud spre insulele Havai. Așezându-se aici, el a ales să fie fericit și a cântat câteva cântece albastre, la aclamarea acelor păsări albastre care au plecat din aceste insule dornice să sărbătorească petrecerea lui Moana. Aceasta este legenda frumoasă care explică actuala „Insulă frumosului Moana”.

Ce oferă Bora Bora?

Bora Bora este cea mai bună destinație turistică din lume, care oferă experiențe unice pentru clienții săi. Cu un excelent lanț hotelier cu servicii de lux și obiective turistice deosebite, Bora Bora și-a adus numele în atenția turiștilor în ultimii ani.

Acum, poți beneficia de următoarele impresionante experiențe care se pot trăi aici:

Plajele Uimitoare:

Bora Bora oferă o mulțime de plaje nisipoase hărăzite ale căror veșmânt alb de nisip se mănâncă în crema marină a oceanului și se îmbină cu bordeiurile de culoare albastră încercuită de reciful de corali. Aici, turiștii pot face snorkelling și plasă de pescuit, se poate relaxa sau înota și, de ce nu, poate sunteți norocos și vedeți câteva dintre reni, veverițe sau păsările superbe care se pot găsi aici.

Petreceri Subacvatice:

Bora Bora oferă turiștilor o experiență absolut unică: o petrecere subacvatică. Acest eveniment spectaculos numit Vaihiria se ține de câteva ori pe săptămână si oferă ocazia de a vedea cum viața subacvatică se bucură de fiecare petrecere. Aceste manifestări sunt cele mai colective evenimente pe care le poți întâlni și cu adevărat nu ar trebui ratat.

Căutarea Scufundării:

Odată ajut la destinația Bora Bora, numeroase la numeroase centrul de scufundări sunt pregătite să-ți ofere aventura ta de scufundări care sunt atât de cunoscute aici. Cu o lume subacvatică dramatică, subacvarii pot vedea unii dintre cei mai frumoși pești și coraluri din lume și, uneori, chiar și delfinii.

Experiențe Culinare Unice:

Bora Bora oferă o varietate de restaurante, de la cele mai luxoase la cele mai simple taverne, unde au fost culturizate obiceiurile Franceze și Tahitiene care te vor face să te îndrăgostești. Există, de asemenea, multe bistrouri și băcănii hamburger și acolo poți găsi o mulțime de gustări proaspete tradiționale și o mulțime de peste local în fața casei iar acolo îți vei putea mânca jumătate de ore un monstru de dimensiuni mici numit Tuna Poke.

Experiențe culturale:

Bora Bora are și unele dintre cele mai importante și mai interesante experiențe culturale pentru a te conecta cu populația locală. Una dintre cele mai minunate experiențe culturale pe care le poți trăi aici este o cină tradițională în “fare-urile” – băile create din materiale naturale locale, în care vei simți că te afli în regele propriului tău paradis. De asemenea, poți participa și la ceremonii tradiționale Tribunului care sunt atât de interesante – unde vei afla multe despre cultura și obiceiurile acestei insule minunate.

Cele mai bune hoteluri și activități din Bora Bora

Atunci când aveți de gând să vă cazați în Bora Bora, trebuie să știți că există numeroase hoteluri și lodge-uri de lux ce te vor ajuta să te bucuri la mai multe nivele de această experiență unică, informații despre care vă vom prezenta următoarele câteva exemple:

Intercontinental Bora Bora Resort și Thalasso spa

Proiectat pentru a satisface toate gusturile, această renumită și luxoasă destinație de pe insula Bora Bora, în Paradisul Pacificului, este locul ideal pentru aceia care caută un peisaj superb, o mare romantică, o lume de activități și facilitati.