Cum să încărcați un video pe YouTube pas cu pas
Încărcarea unui video pe YouTube poate părea complicată, în special dacă nu ești utilizator inveterat al platformei. Cu toate acestea, nu este deloc așa. Cu ajutorul unui ghid pas cu pas, veți înțelege ce trebuie făcut pentru a face upload-ul unui material video pe YouTube cu ușurință.

Introducere
YouTube este una dintre cele mai populare platforme video din lume, înrădăcinată în cultura digitală modernă. Cu un volum de 1,25 miliarde de utilizatori activi, are cea mai mare audiență din lume și este una dintre platformele sociale cu cea mai rapidă creștere. Dacă ai un videoclip sau un filmuleț măcar cât de mic – YouTube este o alegere perfectă pentru a-l împărtăși cu alții.

Si totuşi, cum încărcăm un filmuleț pe YouTube, pas cu pas? Pentru a afla mai multe despre cum poți încărca un filmuleț pe YouTube pas cu pas, citiți acest ghid.

Cum să încărcați un video pe YouTube pas cu pas Iată ce trebuie sa faceti pentru a încărca un video pe YouTube pas cu pas:

 1. Autentificare
  Mai întâi trebuie să te conectezi la contul tău YouTube (sau să creezi un cont, dacă nu ai vreunul). Pentru a face acest lucru, deschide pagina de logare YouTube şi inrodu parola si username-ul pentru contul tău.

 2. Oferteți o titulatură și o descriere relevantă
  Următorul pas este să dați titlului și descrierii videoclipului o imagine valoroasă, astfel încât utilizatorii YouTube să știe exact ce să aștepte din ce veți transmite. De asemenea, descriera va asigura faptul că cuvintele cheie relevante despre videoclip sunt incluse și folosite pentru promovarea cât mai bună.

 3. Selectați protecția video
  Protecţia video YouTube vă oferă posibilitatea de a controla modul în care se distribuie materialul video. De asemenea, vă poate ajuta să vă protejați continutul împotriva utilizării neautorizate. Aici aveți următoareleopțiuni:

 • Ideal pentru cei care doresc ca oricine să poată viziona videoclipul, fără restrictii.

 • Limitare regională; acesta vă permite să restricţionaţi accesul la videoclipul dvs. doar la anumite locaţii selectate.

 • Limitare la abonat; acest lucru vă permite să limitaţi vizionarea videoclipului doar utilizatorilor pe care puteți să îi selectaţi dintre abonații dvs.

 • Numai invitaţii; acesta vă permite să restricţionaţi accesul la videoclipul dvs. doar celor pe care le inviteți.

 1. Alegeți categoria video
  Categoria pe care o selectaţi influenţează modul în care videoclipul dvs. este prezentat pe site. Asigurați-vă că alegeți întotdeuna categoria pe care o adecvați conținutului dvs.

 2. Incarcati filmuletul
  Atunci când vă pregătiți să încărcaţi un videoclip pe YouTube, asiguraţi-vă că acesta respectă standardele și condițiile pe care YouTube le impune pentru o încărcare de succes. Acestea includ aspecte precum:

 • Durata maximă a filmuleţului (pentru utilizatorii fără verificare: 15 minute; pentru utilizatorii verificați: 11 ore)

 • Formate de fişiere acceptate pe YouTube (ex. 3GP, MOV, AVI, MPEG4)

 • Dimensiunea maximă a filmului (până la 128GB)

Cu toate acestea, dacă filmulețul dvs. îndeplinește toate aceste criterii, trebuie doar să faceţi clic pe butonul „Încărcare” și să introduceţi calea către fișierul dvs. (fişierul care conţine materialul video).

 1. Publicați videoclipul
  După ce fişierul este încărcat cu succes, veţi avea posibilitatea de a îl edita (în cazul în care doriți să aplicaţi unele modificări) și de a decide dacă vrei să publicaţi imediat cuntinutul sau să le programa. Apoi, puteți face clic pe butonul „Publica” pentru a finaliza procesul de încărcare al videoclipului.

Încărcarea de filme pe YouTube nu este atât de dificilă cum se poate părea la prima vedere. Cu ajutorul tutorialului nostru pas cu pas, puteti usor sa va faceti un cont si sa va încarcați videoclipul pe YouTube, fără a face vreo greșeală. Totuși, este foarte important să ținem cont de măsurile de precauție și regulile pe care YouTube le impune pentru a vă asigura că videoclipul dv. respectă standardele.