Cumpărarea acestei produse retușare poate fi uneori dificilă, deoarece există atât de multe variante în combineții și culori diferite. Din fericire, vă vom ajuta să faceți alegerea corectă printr-un ghid concis și formativ. Tot ce trebuie să faceți este să respectați următorii pași și veți avea părul vopsit perfect!

 1. Determinati tipul de sprancene

Pentru a selecta produsele potrivite, este necesar să determinați tipul de sprânceană. Masca colorată funcționează diferit pe sprâncenuțe decât pe crăpătură, așa că trebuie să fiți conștienți de diferențe atunci când faceți o alegere.

 • Sprâncene subțiri și subtiri: Un gel uscat sau tricotom căptușit cu pigmein este ideal pentru a le folosi pe sprâncene delicate sau fragile.

 • Sprâncenele groase și groase: utilizați un produs mai dens precum mascara colorata pentru a vă ajuta să le diferențiați și să le aranjați.

 1. Considerente despre produs

Diferite produse necesită diferite metode de aplicare. Evaluați costul și performanța fiecărui produs și abordați-l utilizând produse distractive cum ar fi mascara consultanta și die trimmer.

 • Gelurile uscate: Acestea sunt ușor de aplicat și sunt formule întoarse care se usucă ușor în foliculii de păr.

 • Masca colorata: acest produs spumant se poate aplica cu vârful unei pensete sau cu un aspect separat. Dacă doriți să obțineți un aspect mai dramatic cu un om de negru sau ultrasaturat, este o opțiune solidă.

 • Gel corector: Acest produs lipcontent poate fi utilizat pentru a lua la contracție și a strânge toate firul de fire. Evitați produsul dacă aveți fire subțiri care se împletesc repede.

 • Trimmer de bandă: Dacă doriți să aplicați aspectul total, atunci trimmerul de bandă este ideal. Acesta crează un aspect uniform și intens.

 1. Culorile de mascara

Alegerea culorii perfecte poate fi cea mai dificilă parte. Există multe culori și nuanțe disponibile pentru a vă ajuta să vă aduceți sprâncena la viață. Cele mai multe femei optează pentru o nuancă caldă și naturală.

Iată câteva culori tipice:

 • Negru: Negru este o culoare versatilă care se potrivește tuturor tipurilor de sprâncene. De obicei, se recomandă aplicarea unui strat apogeu: prea mult negru poate părea nu foarte atractiv.

 • Maro/Nisip: Maro/Nisipul poate fi folosit pentru a masca firele albe sau mai închise.

 • Brun: Această nuanță poate fi folosită pentru a sublinia și contura sprâncenele naturale, deoarece se potrivește atât de multor tonuri de păr.

 • Cupru: Cuprul asigură contrasetul dintre gene și sprâncene, lucru care creează o adâncime frumoasă, ca efect.

 • Albastru sau Violet: Amintiți-vă că aceste culori sunt mai adecvate pentru evenimente și ședințe foto speciale, deoarece pot strica profilul general.

 1. Intretinerea corecta

Masca colorata este un produs destul de durabil și, prin urmare, are nevoie de un tratament diferit când se aplică și se îndepărtează. Acest lucru îi va asigura o durată de viață cât mai lungă și o aderență mare.

Iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont:

 • Utilizați instrumente curate pentru a aplica produsul. Folosiți întotdeauna pensete curate pe undeva și consumați aderența autentică.

 • Nu utilizați produse petroliere și șampoane pentru a-l îndepărta. Acestea vor slăbi suprafața produsului și vor reduce durabilitatea sa. Utilizați o soluție de curățare afară și îndepărtați-l manual, îndepărtați încet.

 • Verificați datele expirării produselor și cumpărați în cantități mici, astfel încât să vă bucurați de cel mai bun produs proaspăt.

 • Dacă alegeți să înlăturați produsul anterior, folosiți șervețele umezite sau dedorați-l fără să folosiți produse petroliere.

Înainte de a decide produsul perfect pentru atenuarea sprâncenelor dvs., trebuie să țineți cont de toate recomandările enumerate mai sus. Acest lucru vă va asigura că obțineți cele mai bune rezultate.

Nu uitați că, in cele din urmă, evoluția modului și a ascultării dvs. tine de produse mai mult decât ar putea niciodată face orice tehnician profesionist! Prin urmare, pentru a crea și a evidenția acele sprâncene perfecte, trebuie să vă gândiți la culorile potrivite și la produsele și instrumentele adecvate pentru a ajusta și întretine tratamentul