Redhead este una dintre cele mai neobișnuite atragatoare culori de păr și poate oferi oricărui chip o strălucire senzațională. Cu toate acestea, machiajul nu este intotdeauna usor de realizat pentru aceasta culoare mai putin intalnita. Urmând acest ghid, veți descoperi care sunt cele 8 secrete și sfaturi de machiaj pentru roscate și cum să obțineți un look natural și frumos pentru această culoare unică.

Roșcata este ceea ce se poate considera ca fiind “culoare care oferă strălucire”. Este una dintre cele mai neobișnuite și atractive culori de păr și poate oferi oricărui chip o strălucire remarcabilă. Cu toate acestea, estomparea prezentei caracteristici a părului roșu poate fi o sarcină dificilă. Un machiaj bine ales poate accentua orice caracteristica frumoasă a acestei culori, de la tonurile de roșcat până la cele de cuarț.

Secrete și sfaturi de machiaj pentru roscate

Unele dintre cele mai bune secrete și sfaturi de machiaj special concepute pentru roscate includ:

 1. Achizitia unei baze de fond de ten adecvate
  Înainte de a aplica produse de machiaj la fața lor, femeile de culoare roșie ar trebui să obțină fondul de ten potrivit. Fiecare ten are nevoie de diferite nuanțe și texturi, astfel încât achiziționarea unor produse potrivite poate ajuta la echilibrarea culorii tenului și a părului. Fondul de ten trebuie să se potrivească atât cu tonul pielii, cât și cu tonul de păr. De asemenea, trebuie să fie noncomedogen și cu acoperire medie. Un fond de ten prea încărcat ar putea avea ca rezultat pierderea strălucirii naturale și o culoare prea deschisă.

 2. Echilibrul corect al unei culori pigmentate
  Pentru a obține un look natural, roscatele pot utiliza produse cu efect pigmentat, cum ar fi fardul de obraji și fardul de pleoape. Fardurile au tendința de a se încărca prea mult tenul și de a face ca culoarea să pară mai artificială. Pentru a preveni acest lucru, se recomandă utilizarea unui echilibru corect al culorilor pigmenților și nu prea multă culoare.

 3. Utilicizați produse de umbrire delicate
  Produsele de umbrire sunt de obicei folosite pentru a da contur fetei și pentru a crea un contur de riduri și probleme de pori. Cu toate acestea, produsele de umbrire excesive pot fi prea traumatizante pentru tenul persoanelor cu păr roșcat. De aceea, roscatele ar trebui să opteze pentru produse care oferă iluminare, în loc de umbrire. Produsul ideal trebuie să fie ușor și fin, astfel încât să nu îngreuneze.

 4. Evitați culorile prea închise
  Atunci când roscatele fac machiaj, se recomandă evitarea fardurilor prea închise sau a produselor prea încărcate. Acestea sunt adesea prea puternice pentru părul roșcat și pot face chipul să pară mai palid și mai obosit decât în mod normal. Luând în considerare aceasta, se recomandă evitarea tonurilor de maro și de albastru închis.

 5. Utilizarea corecta a produselor de întărire
  Aplicarea produselor de întărire poate adăuga culoare și aspect fetei. Cu toate acestea, trebuie să se acorde o atenție sporită atunci când se alege produsul. O alternativă lumească și ușoară ar fi un produs de întărire mai deschis și mai luminos, care va adăuga strălucire roz sau roșu la ten.

 6. Sunteți creativ/a
  Pentru a obține un look creative, roscatele pot juca cu nuanțe interesante sau diferite nuanțe de culoare. De exemplu, poți folosi culori precum verde sau turcoaz, precum și diferite tonuri de roz. Utilizarea unor produse de machiaj mai putin obisnuite nu numai că adăugă o strălucire specială tenului și părului, ci adaugă, de asemenea, un look modern și creativ.

 7. Acordați atenție genei
  Ochii persoanelor de culoare roșcată pot fi de asemenea subliniați prin machiaj și accentuați cu gene perfecționate. Se recomandă, de asemenea, folosirea rimelului care poate întări culoare închisă a ochilor. Întotdeauna folosiți rimelul cu atenție pentru a nu face ca genele să pară prea încarcate.

 8. Echilibrare într-un mod natural
  La urma urmei, machiajul este despre exprimarea personalității individuale și prezentarea într-un mod natural si frumos. Machiajul nu ar trebui să încărcați fața unei persoane, ci să se împletească armonios cu părul roșcat și să se absoarbă subtil în strălucirea părului.