Lady Gaga este mult mai mult decât un nume cunoscut care umple stadioane. Este o provocatoare, o performer și o artistă veselă care a pus stilul său un pic mai bine decât o face oricine altcineva. Născută Stefanie Joanne Angelina Germanotta, Lady Gaga a împărțit lumea în două drepturi și greșite. 

Alegând o variedadă de ținute și viziuni artistice, a demonstrat că va conta întotdeauna să fii tu însuți. În această privință, a fost recunoscător că au crescut în jurul ei ca, amintindu-și adesea, niciunui alt, că nu poate fi cineva altcineva.

Istoria și Nașterea Lui Lady Gaga

Lady Gaga și-a petrecut copilăria în New York. Pe lângă greutatea introducerii conceptelor bizare în numeroasele ei domenii artistice, Gaga și-a folosit de fapt talentele de bază, crescând în ceea ce privește latura sa muzicală, componând și interpretând muzică. Încă de la vârsta de 13 ani, Gaga și-a scris și interpretat propriile melodii, și, în cele din urmă, și-a dezvoltat o pasiune pentru muzică.

A început să joace la pian și descria tehnicile muzicale pe care le-a învățat ca autodidact. Pe lângă talentul muzical al lui Gaga, a fost și un pasionat actor și a urmat cursurile liceului Tisch School pentru Arte de la universitatea din New York. Gaga s-a specializat în extensii compatibile și după absolvirea facultății și-a început cariera solo.

De La Ținute La Costume Pierdute

Definita de ea insasi ca un artist non-conformist care isi creeaza lumea si iese in evidenta prin exprimarea sa vizuala, Lady Gaga de-a lungul carierei sale a folosit haine bizare pentru a-si afirma personalitatea dominanta si curajul. Imbracata in haine strident colorate si purtand tocuri prea inalte, Lady Gaga a presarat o magie unica cu moda sa extravagantă in urma sa.

De la angajarea unui designer de costumat, de asemenea, Gaga a folosit numeroase costume de scena de transformare, inclusiv aparate de zbor pentru a se ridica deasupra masei când face un show. Gaga este recunoscută pentru stilurile sale provocatoare și îndraznete și, printre articolele sale de costuma cele mai spumoase sunt vestea sa uni-cap de lapte, mini-rochiile extravagante și costumul său inspirat din vierme.

Colaborări și Reality Show

În plus față de notele solo, Gaga a colaborat și cu artiștii din întreaga lume pentru a crea puțini hituri, cum ar fi „Telefonul” cu Beyoncé, „Mâinile în sus” cu R. Kelly și „Paparazzi”, cu Colby O’Donis.

Gaga a susținut, de asemenea, cca 100 de concerte pe an, inclusiv pe bine cunoscuta scena cu 2013 “ARTPOP Ball”. Lady Gaga, înainte de toate, este și un show de televiziune, fiind impartasita de la actrita și jucătoarea sa în seria American Horror Story și în documentarul Netflix din 2017 cu numele său.

Acesta a devenit, de asemenea, un jucator important în domeniul filantropismului, având propriul ei Fond de susținere pentru Prezentarea populațiilor răspândite în afara normei sociale. Lady Gaga a adăugat, de asemenea, o magie specială carierei sale prin activitățile sale pentru drepturile LGBT, universul de modă și evenimentele caritabile ale Fundației Born This Way.

Un Mesaj Despre Libertate Individuală

Prin numeroasele sale incurajari, Gaga si-a exprimat increderea fara rezerve ca fiecare persoana poate fi responsabila si pozitiva, in special iubirea si recunostinta pe care o preia datorita marii sale unitati de fani denumita Lovelies. Mesajele Gaga sunt vorbitori fara reteta, are grija sau nu, numeroasele sale piese, ținute și interpretari celebre transmite unicitate și optimism că fiecare poate avea șansa de a fi pe cont propriu.

Prin încărcarea unei sensibilități absolute în numeroasele sale piese artistice și ținute, Lady Gaga a reușit să aibă un impact asupra culturii. Ea a devenit definiția unei împărțiri de tendințe și stiluri, făcându-se una cu sine, dar fiind susținută de fanii ei dragi. Cu toate acestea, cred că de atunci și până acum, cea mai importantă realizare a artistei inegalabile a fost aceea de a-și crea propria ei lume și un brand individual unic și fără rival.