Serialele coreene au o mare popularitate in intreaga lume, iar oricine poate gasi unul care ii place. Acestea sunt foarte apreciate pentru povestea plina de aventuri si drama, pentru actorii si eroii foarte captivanti si nu in ultimul rand pentru imaginile care au preformat modul in care serialele coreene se vad. Acestea pot fi ocupante a multor ore din viata oricarui telespectator, iar gusturile se pot schimba de la un serial la altul.

Asadar, iata o lista cu cele mai iubite seriale coreene din toate timpurile, care au avut cel mai mare impact publicului.

1. Descendants Of The Sun

Serialul Descendants of the Sun a fost difuzat in 2016 pe plattforma KBS2, si a devenit o prezenta familiară în locurile publice cu mii de oameni vizionand episoadele la aceeasi ora. Serialul prezinta actiuni militare in stil coreean, alaturi de elementele entertainment-ului cultural, cum online dating-ul si social media.

2. My Love From The Star

My Love from the Star a debutat in 2013 si a devenit unul dintre cele mai inovative, inventate si de succes seriale coreene de pana atunci. Serialul se concentreaza in principal pe lumea actelor involuntare ale iubirii, si prezinta povestea unei vedete intergalactice care ajuta o tanara si talentata actrita din Coreea sa se indragosteasca de ea.

3. Boys Over Flowers

Boy Over Flower a fost difuzat pentru prima data in 2009. Serialul se bazeaza pe o faimoasa carte din grila japoneza. Serialul prezinta o poveste de dragoste clasica pentru adolescenti, in care cei mai respectabili si mai bogati baieti din liceu sunt adevarata provocare pentru protagonistul feminin.

4. Full House

Full House a fost lansat in 2004 si este unul dintre cele mai recunoscute seriale coreene. Serialul prezinta povestea unei actrite tinere care se indragosteste de un star al muzicii pop, si este plina de umor si scene emotionale.

5. Heirs

Heirs a fost difuzat in 2013 si prezinta lumea luxoasa a clasei de elite de la liceele din Coreea de Sud. Serialul prezinta povestea a doua tineri vlajnici care invata sa se descurce in lumile lor separate si sa se apropie.

6. Winter Sonata

Winter Sonata a fost un serial popular in intreaga Asia si a castigat inimile milioanelor de telespectatori in 2002. Serialul prezinta o poveste de dragoste romantica coreana si scene emotionale, pline de magie.

7. My Girl

My Girl a debutat in 2005, si a devenit cel mai de succes serial din punct de vedere comercial. Serialul prezinta joaca unui grup de tineri talentati si cum vor reusi sa lupte pentru cauzele lor.

8. Coffee Prince

Coffee Prince este un serial din 2007 care a schimbat perspectiva publicului asupra imaginii traditionalelor personaje feminine coreene. Serialul se concentreaza asupra povestii de dragoste a unei femei si barbatului ei, care a descoperit puterea feminină si cum să o valorifice.

9. Rooftop Prince

Rooftop Prince provoaca idei despre destin fara de compromis si este unul dintre putinele seriale coreene care se axeaza pe subiectul fanteziei, magiei si a tehnologiei moderne. A fost difuzat in 2012 si prezinta lupta unui grup de tineri care sa se treaca prin cateva teste in stil modern.

10. Boys Before Flowers

Boys before Flowers a fost difuzat in 2009 si prezinta aventurile unui tânăr din nivelul de mijloc care isi doreste sa se alature elitei magice de la liceu. Serialul prezinta personaje atat de captivante, incat telespectatorii au ramas cu inima stransa pana la ultimul episod, urmarind cum incearca sa depaseasca toate obstacolele si sa-si descopere adevarata identitate.

La urma urmei, serialele coreene sunt mai mult decat un simplu divertisment. Ele ne aduc in casa noastra melodii, povesti si personaje care ne pot tine captivi pentru ore intregi. Aceste seriale sunt doar unele dintre numeroasele seriale coreene disponibile azi in intreaga lume. Fiecare continent si chiar oras are propriile sale favorite, asa ca nu exista limite cand vine vorba de serialele coreene de calitate. Asa ca castiga-ti putin timp si urmareste-ti preferatul!