Tragicul deces al actorului și regizorului Sage Stallone, fiul lui Sylvester Stallone, a izbit dureros de tare în iulie 2012. Un raport preliminar formalizat de Coronerul Los Angeles arăta că Sage Stallone a murit dintr-o supradoză de medicamente prescrise, aspect ce a declanșat o mulțime de întrebări și speculații. 

Presa și opinia publică a urmărit îndeaproape dezvoltarea anchetei pentru a vedea dacă acest deces era cauzat de sinucidere, accident sau de o deces natural. Acest articol vă prezintă informații despre toate posibilele cauze ale morții lui Sage Stallone și despre ancheta întreprinsă de Coronerul Los Angeles.

Cauzele posibile ale mortii lui Sage Stallone

  1. Sinuciderea
  2. Accident
  3. Boala

Sinuciderea

Prima și cea mai gravă dintre cauzele posibile ale morții lui Sage Stallone care a fost luată în considerare, a fost sinuciderea, în special pentru că el a rămas singur după divortul părinților lui. Cu toate că poliția inițial a crezut că decesul lui Sage Stallone ar putea fi o sinucidere, în cele din urmă, această posibilitate a fost complet descalificată pe baza concluziei Coronerului Los Angeles.

Accidentul

Detalii despre un posibil accident care ar fi cauzat decesul lui Sage Stallone au ieșit la suprafață în zilele și săptămânile imediat următoare morții acestuia. Fiul actorului Sylvester Stallone avea înregistrat la domiciliu medicamente prescrise de doctorul său; acestea erau medicamente cu scopul tratamentului naturist al unor reclamații medicale anterioare ale lui Sage. Accidentul care a cauzat moartea sa a fost achiziționat ca rezultat al unei supradoze accidentale cu medicamente.

Boala

Sage Stallone a putut foarte bine să se fi aflat și sub tratament medicamentos pentru orice boală de care acesta ar fi putut suferi. Oricare din medicamentele prescrise el poate fi luat în cantități prea mari ceea ce a dus la problema fatală. Deși s-au făcut eforturi pentru a se afla care anume boală l-ar fi putut afecta pe Sage, nu au fost descoperite dovezi concludente pentru nici o afecțiune medicală a acestuia la momentul decesului.

Modul în care trebuia să se desfăşoare ancheta

Potrivit legii americane, Coronerul Los Angeles era în măsură să stabilească veridicitatea cazului și să facă un raport preliminar preliminar. Pentru a face acest lucru, echipa de Coroner ar fi trebui să evalueze:

  1. Datele medico-legale
  2. Rapoartele oficiale, cum ar fi raportul medicului de familie
  3. Cazierul penal, dacă s-au găsit dovezi că ar fi comis un act ilicit
  4. Interogatoriul familiei și a prietenilor lui Sage
  5. Orice alte dovezi și informații obținute de la locul de deces sau de la alte persoane declarate martor în acest caz

În ce privește raportul preliminar publicat cu privire la moartea lui Sage Stallone, acesta conținea următoarele informații:

Rezultatul decesului lui Sage Stallone este cauzat de supradoza de medicamente prescrise cunoscute.

Deși, inițial se presupunea că Sage Stallone a murit prin sinucidere, această posibilitate a fost complet descalificată pe baza concluziilor Coronerului Los Angeles.

Desi anchetatorii nu au descoperit dovezi concludente pentru nici una din cauzele posibile ale mortii lui Sage Stallone, acest raport preliminar arata ca data probabilă a decesului acestuia a fost 7 iulie 2012. La momentul decesului, Sage se afla fabricând un film în California, încă nu au ieșit la suprafață informații cu privire la cine l-ar fi gasit mort în locuința lui.

Potrivit lui Captain Frenchie, de la LAPD, se cercetează și alte cauze și circumstanțe, precum modul în care Sage a luat o supradoză accidentala de medicamente. Doctorii s-au gândit că acesta poate fi cazul deoarece Sage avea înregistrate la domiciliu medicamente prescrise. Totuși, raportul de deces nu a identificat niciun act ilicit care să fi conțribuit la moartea sa și niciun martor care să poată oferi informații suplimentare.

Rezultatul decesului lui Sage Stallone este cauzat de o supradoză de medicamente prescrise și a fost finalizată anchetă epuizantă efectuată de Coronerul Los Angles. Coronerul nu s-a bazat pe informații din presa și a folosit dovezi și informații reale înainte de a face orice concluzie. Nu au fost descoperite dovezi concludente pentru nici una din cauzele posibile ale mortii lui Sage Stallone. Deşi povestea sa tristă cu siguranță va rămâne una nerezolvată pe deplin, familia lui Sage și restul lumii poate fi confortată cu certitudinea că nu a existat nimic ilicit cauzat de decesul acestuia.