Determinarea formei fetei ar putea fi un proces complicat, deoarece fetele variaza in forma si dimensiuni. Unele persoane sunt confundate in privinta formei fetei pe care au. De asemenea, multi fac greseala de a se gandi ca forma fetei lor este aceeasi ca a fetei pe care o prefera. Cu toate acestea, cunoscand cateva elemente de baza, este relativ simplu sa-ti determini forma fetei.

1. Primul pas: Evaluarea Caracteristicilor

Pentru a determina forma fetei, puteti evalua cu atentie atributele sale. Examineaza-ti urechile, barbia, fruntea si liniile fetei. Unele fete au liniile fetei mai patrate, in timp ce altele au trasaturi mai degraba rotunde. Uneori, vei observa detalii cum ar fi nazucul proeminent sau barbia ascuţită. Totodata,fetele sunt acoperite cu trasaturi variate, cum ar fi contururi netede sau linii mai pronuntate.

2. Pasul Doi: Identificarea formei fetei

Dupa ce ati evaluat trasaturile fetei, acum este momentul sa va dati seama de forma fetei. Exista patru forme diferite de fete – patrat, rotund,oval și inima. Fetele patrate au barbia mai puternica, marginea fruntii patrata si urechile pozitionate pe directii paralele. Pe de alta parte, fetele rotunde se caracterizeaza prin contururi ondulate si trasaturi mai suave și mai delicate. Fetele ovale se caracterizeaza prin liniile curbe, uneori prezinta frunte inalta si barbie ascutita. Fetele in forma de inima se disting prin frunte inalta, nas si barbie ascutita.

3. Pasul trei: Verificati schimbarile

Dupa ce ati identificat forma fetei, puteti sa va ganditi la modul in care va putea fi schimbata. Puteti sa va coafati parul intr-o maniera care sa evidentieze anumite trasaturi si sau sa va conturati trasaturile pentru a crea mai multe dimensiuni ale fetei. De asemenea, puteti sa ajustati aspectul fetei daca prezinta anumite trasaturi pe care le considerati neplacute.

➢ Machiajul
: Utilizand produse profesionale, precum tusuri, farduri sau farduri de pleoape, puteti schimba total aspectul fetei. Prin conturarea trasaturilor fetei poti retusa forma, sau puteti folosi produse pentru a face forma fetei mai evidenta.

➢ Chirurgia Plastica
: Chirurgia plastica poate fi folosita pentru a atenua sau accentua liniile fetei. Chirurgia plastica poate contribui la schimbarea formei fetei prin modificarea locatiei unor trasaturi ca urechile sau nasul.

➢ Exercitiile Faciale
: De asemenea, exercitiile faciale pot fi efectuate pentru a modifica forma fetei. Acestea se bazeaza pe miscari de masaj si acordare, care intind tissurile corporale si contureaza trasaturile fetei. De obicei, trebuie sa efectuezi aceste exercitii in mod regulat pentru a-ti schimba forma fetei.

4. Pasul 4: Puteti sa va creati stilul

In cele din urma, puteti sa va creati stilul in conformitate cu forma fetei. Evident, va trebui sa luati in considerare ceea ce oferta forma fetei. De exemplu, este bine sa stii ca o barba intretinuta poate sa faca oug forma fetei mai clara si mai previzibila. Alte persoane pot alege sa poarte ochelari, jachete sau alte accesorii care sa ascunda trasaturile fetei.

In concluzie, determinarea formei fetei poate fi un proces confuz pentru multi dintre noi. Cu toate acestea, prin evaluarea trasaturilor fetei, identificarea formei fetei, schimbarea sau conturarea trasaturilor si crearea unui stil care sa-i evidentizeze forma, veti reusi sa-ti determinati forma fetei si sa va creati un look care sa fie confortabil pentru dvs.