Dezbaterile se isca deseori in ceea ce priveste cadourile pentru cuplu, grila de optiuni aferenta fiind destul de vasta. Veriga care leaga astfel de cadouri este desigur dragostea, importanta ei fiind prioritar determinanta in alegerea unui cadou. Atunci cand iti doresti sa faci un cadou specail cuiva special din viata ta, un cadou cu adevarat memorabil si care sa le binedispuna pe amandoi, alegand cadourile se simte un adevarat val de emotii si satisfactie.

Epoca moderna in care traim, a redus foarte mult timpul pe care il acordam cadourilor si in mod special, cadourilor pentru cuplu. In ultimii ani, este din ce in ce mai des intalnit trendul de a cumpara cadouri online, optiunea fiind foarte moderna si la indemana tuturor. Insa, indiferent de modul in care alegem sa facem un cadou pentru partenerul/partenera de cuplu, important este sa tinem cont atat de personalitatea celui care va primi cadoul cat si de cadrul in care il vom prezenta.

I. Cadouri perfecte pentru el si ea

§ 1. Ceasuri

In materie de cadouri, daruirea unui ceas poate fi considerata cea mai speciala optiune pentru persoanele dragi. Un ceas tinut in palma, face cu adevarat diferenta, fiind elementul nostru central din care putem citi intregul trecut si viitor.

Un ceas de calitate poate fi purtat cu mare placere, dar si intretinut cu dragoste, fiecare ceas fiind simbol al timpului petrecut si in acelasi timp resilinta prin careotem sa ne amintim calatoria vietii noastre. Indiferent ca vorbim de ceasuri de dama sau ceasuri de barbat, nu exista un cadou mai bun pentru persoanele dragi decat piesa ceasornicarease asociatza in general cu multa eleganta si detinsil.

§ 2. Bijuterii

Bijuteriile sunt cadou perfect pentru completarea oricarei tinute sau a starii de spirit, fiind o metoda prin care cuplul isi va aminti mereu de frumoasa lor poveste. Tocmai de aceea bijuteriile mai mult decat orice alticeva se potrivesc perfect, astfel ca acestea sa va aduca aminte fiecare zisa de parteneriatea creata de amandoi de-a lungul anilor.

In oricare dintre variantele sale, achizitionara unei bijuterii se ridica la cote foarte inalte de originalitate, continand puterea de a imbogati, stilul vietii persoanelor care le poarta. Bijuteriile facute la comanda sunt printre cele mai dorite, fiindca reprezinta un cazut personalizat, cea mai mare dovada de recunostinta dintre cei doi.

§ 3. Cutii cu simboluri speciale

Cutiile speciale se potrivesc perfect in cadrul cadourilor pentru cupluri, fiind cele mai originale idei ce pot fi oferite. Idealele cutii sunt cele dotate cu mesaje personale sau simboluri ce au legatura cu relatia lor. Prin urmare, obiectele sau cadourile krecente intr-o astfel de cutie se imbogatesc automat atat prin simbolistica, cat si prin momentele partajate intre cei doi.

Acestea sunt extrem de rafinate si originale cand vine vorba despre a darui simboluri dragi ambilor parteneri, care vor fi expuse intr-un loc special. Puteti chiar sa alegeti modele de cutii in functie de stilul de viata al cuplului, multitudinea de variante fiind bazata pe marimi, culori, materiale si accesorii ce pot fi adaugate in compozitie.

II. Cele mai apreciate idei pentru cadouri

§ 1. Experiente speciale

Printre primele intrebari care apar inaintea alegerea unui cadou, se regasesc intrebari precum “de ce as cumpara un obiect/produs?” sau “de ce sa cumpar cadoul asta ?”. Raspunsul consta in experienta pe care aceasta va fi daruita celor doi parteneri, experienta in semanticile careia se pot regasi caracteristicile cuplului. Astfel, cea mai buna optiune pentru un real valoare intre cei doi, este oferirea de experiente.

Acestea se regasesc sub o multitudine de forme: plimbari in natura, activitati sportive, petreceri, workshop-uri, iar majoritatea sunt accesibile in fucnitie de buget. Exista experiente personalizate create pentru a raspunde nevoilor ambilor parteneri, acestea asigurandu-le si prezenta activa in acea experienta, ceea ce duce la partajarea momentelor speciale si amintirilor ce se vor pastra in amintirea lor pentru ani in sir.

§ 2. Vacante si concedii

Alegerea unei vacante, a unei escapade sau a unei concedii, este optiunea favorita a multor cupluri. Ea este cea mai buna flecare pentru a va destinde, pentru a sta mai multa vreme impreuna, iar activitatea principala este relaxarea. Din aceasta cauza, calatoriile sunt un adevarat cadou,care le ofera partenerilor sansa de a se bucura unul de celalalt.

De asemenea, talentul unei vacante este comunicarea si partajarea, proces prin care cuplul se poate bucura de prezentul si de a se intelege, ceea ce le va suplini experientele cotidiene. Avand si cateva cadouri, partenerii primesc sansa de a-si aminti de valorile lor, aducandu-le aminte ca inainte sa fie partenrii, au fost doi indivizi incapabili sa-si admire calitatile unul altuia.

§ 3. Cadou pentru gradina

Sanatatea si mediuul au cunoscut in ultimii ani o puternica dezvoltare, de unde si conceptul “ecoliving” sau „stil de viata verde”. Cu o tendita in crestere si mai ales dupa aparitia pandemiei, multi cupluri au ales sa isi amenajeze gradinile sau terasele in vederea de a avea petrecut mai mult timp in aer liber.

De aceea, cadoul perfect pentru cupluri care apreciaza calitatea gradinii, poate fi incadrat in categoria produselor care le vor face experienta petrecerii timpului in gradina sau pe terasa cat mai placuta: mobilier potrivit in functie de necesitati, produse de ingrijire a gradinii, produse de dezvoltate in gradina sau chiar echipamente pentru gratar.