Cristalele sunt unul dintre elementele cele mai importante în Feng Shui, arta chineză veche ce urmărește să folosească energia pozitivă pentru a obține corpul și liniștea minții și a oferi gazdei un sentiment de liniște și liniște în lume. Cristalele îmbunătățesc energia pozitivă și vibrația care circulă în jurului dvs., netezind energia pozitivă și aducând frumusețe și pace în casa dvs. Mai departe, această pagină vă va prezenta o viziune de ansamblu despre modul în care cristalele pot să aducă energie pozitivă în casă și despre ce tipuri de cristale să alegeți.

Cum Utilizeaza Cristale in Feng Shui?
Feng Shui este o artă chineză veche ce folosește energia pozitivă pentru a obține corpul și liniștea minții. Cristalele sunt folosite în această practică pentru a îmbunătăți energia pozitivă și vibrația care circulă în jurul tău. Utilizând cristale în Feng Shui, practicantul poate să aducă energie pozitivă în zonele centrale ale casei, să crească încrederea și acest lucru, cum este la locul de muncă, și promova împlinirea și succesul.

Beneficiile Utilizarii 

Cristalelor in Feng Shui
Cristalele pot fi folosite într-un mod cu bucurie și practicantul le poate folosi pentru a obține de la suflet. Beneficiile includ:

• Creșterea energiei pozitive: Cristalele sunt foarte utile pentru a purifica energia ambientală și pentru a aduce sentimentul de calm și pace în casă. Acest lucru poate ajuta la aducerea prospețimii, curățării, centrarea și îmbunătățirea intuiției.

• Amplificarea dorintelor şi a viziunii: Prin folosirea cristalelor, practicantul Feng Shui poate explora mai profund intenţiile sale; prin conexiunea lor pozitivă la meditație și intenție, semnificația dorintelor își poate clarifica scopul și misiunea.

• Creșterea nivelului emoţional: Cristalele ajută la obținerea sentimentelor de împlinire, armonie și succes, permițându-vă să vă eliberați de orice negativitate.

• Reconectarea cu Creatorul: Plasarea cristalelor în spațiul vostru vă permite să simțiți prezența Creatorului și să reconectați cu energia sa și copleșită de dragoste și împlinire.

Cele mai Potrivite Cristale pentru Feng Shui
Cele mai populare tipuri de cristale folosite în Feng Shui sunt cele din cuarțul roz, citrinul, ametistul și jadul verde. Unele dintre cele mai populare cristale utilizare în Feng Shui sunt:

• Cuarțul de roz: Cuarțul de roz aduce o energie a iubirii divine. Calmează sentimentele și încurajează sentimentul de împlinire. Utilizat pentru a atrage relații pozitive și sentimente de recunoștință.

• Citrinul: Acest cristal aduce energie pozitivă împuternicirea, capacitatea de a lua decizii corecte și încrederea. Dă sentimente de împlinire financiară și încurajează starea de bine.

• Ametistul : Acest cristal ajută la eliberarea stresului sau a oboselii și promovează sentimentul de pace interioară. Ametistul trebuie să fie poziționat în zonele casei personale pentru a se conecta la spiritualitate, abilități paranormale și intuiție spirituală.

• Jadul verde: Este considerat un cristal principal pentru siguranță, calm și înțelepciune. Pune medicul de lavas în centrul problemei și aduce energia chakrală pozitivă sau purificatoare.

Donarea si Gruparea Cristalelor
Cristalele trebuie donate pentru a întoarce energia pozitivă în mediul dvs. Gruparea și donarea sunt modalități foarte eficiente de a curăța energia stresată și de a promova sentimente de fericire și bucurie în viața dvs.

• Gruparea Cristalelor: Acest lucru contribuie la purificarea spațiului și la îmbunătățirea vibrațiilor. Gruparea constă în plasarea mai multor cristale într-un grup. Acestea se pot acoperi sau flota în mod liber într-o vază sau se pot așeta în două linii la aproximativ 60 cm distanță.

• Donarea Cristalelor: Acest proces ajută la curățarea energiei vechi sau nestabilite și de asemenea promovează sentimente de bucurie în viața ta. Donarea constă în plasarea cristalelor într-un loc cu precădere izolat, precum raurile, marea, gardurile sau copacii. La scurt timp după donare, cristalele reciclează energia vechi și intra într-o ciclu de cumpărat cristale noi.

Utilizarea Cristalelor in Casa
Fiecare cameră din casa ta poate beneficia de adăugarea cristalelor.