Kitul de unghii gel este ceea ce iti poti dori daca vrei sa iti faci unghiile ca la salon, din confortul propriului acasa. Cu ajutorul lui te poti bucura de manichiura si pedichiura facuta acasa, fara nevoia de a fi dependent de un salon de infrumusetare, de a merge acolo sau de a cheltui sume importante. Beneficiile pe care le aduce un kit de unghii gel, precum si modul in care poti sa il utilizezi pentru a obtine cele mai bune rezultate, sa ai o manichiura sau o pedichiura perfecta si sa te bucuri in orice moment de unghiile tale sunt detaliate in acest articol.

Unghiile ascutite, sanatoase si frumoase sunt un must pentru orice persoana care isi doreste sa se simta bine in corpul ei si sa fie in trend. Acestea ne ajuta sa aratam foarte bine in orice moment, fara eforturi sau investitii mari de bani si timp. Daca visezi sa iti faci unghiile precum le vezi in saloane de infrumusetare, kitul unghii gel iti ofera peste 100 de optiuni de produse complete folosind care sau poti face acasa.

Kiturile de unghii gel sunt usor de folosit si perfect optime pentru incepatori

Kiturile de unghii gel sunt usor de folosit, astfel ca si amateurii in aceasta arie de proceduri de infrumusetare le pot folosi cu succes. Folosirea lor este foarte simpla, pasii pe care trebuie sa ii urmezi fiind destul de intuitivi. Un kit de unghii gel se compune din produse complete, necesare pentru intretinerea si aplicarea gelurilor pe unghii. In general, se intalnesc 3 sau 4 variante de seturi complete, iar fiecare produs are un rol specific in crearea unghiilor perfecte si dure vizual.

Ce contine kitul de unghii gel?

In general, un kit de unghii gel contine toate produsele necesare unei manichiuri profesionale la tine acasa. Acestea sunt:

-Lampa UV/LED. Aceasta este folosita pentru a facilita uscarea si fixarea gelului de unghii, fiind si un element esential in aplicarea gelurilor.

-Gelul de unghii. Acesta poate fi aplicat in mai multe straturi, astfel incat ai parte de efectul mult dorit.

-Baza. Se aplica intai si iti ofera unghiilor un efect special si luminozitate.

-Top coat. Acesta protejeaza unghiile tale si le da un aspect sanatos si realist.

-Foarfece, pila pentru unghii si procedurile de pregatire. Acestea sunt folosite pentru pregatirea suprafetei unghiilor pentru gelul de unghii.

-Ulei cuticular. Acesta hidrateaza cuticulele si ajuta la aplicarea gelurilor pe unghii.

-Lac de unghii. Acesta poate fi aplicat peste gelul de unghii, daca ai nevoie sa luciascalemente din nou.

-Produse de curatare si de indepartare a gelului;

-Accesorii decorative precum pietreasa, cristale si alte decoratii.

Un bonus, este adaosul unor mostre din produsele folosite si chiar si instructiuni pas cu pas.

Beneficiile kitului de unghii gel

Kitul de unghii gel te scuteste de procedurile de infrumusetare din salon, de timpul de asteptare si de cheltuielile inutile. Atat timp cat ai suprea materializate toate produsele importante, poti sa aplici gelul pe unghii intr-un mod eficient, cat mai natural.

In timpul aplicarii, kitul de unghii gel te ajuta sa economisesti timp si bani, pentru ca vei petrece mai putin timp asteptand sa descarci si sa cureti suprafetele unghiilor sau chiar sa aplici gelul in mai multe straturi.

De asemenea, aceste kituri sunt disponibile in mai multe seturi complete, astfel incat gasesti varianta potrivita stilului tau si bugetului.

In plus, kitul de unghii te poate ajuta sa te bucuri mai mult de manichiura ta si sa economisesti bani pentru urmatoarea aplicare, cumparand produsele componente in cantitati mai mici.

Cum sa alegi un kit de unghii gel

Inainte de a freage o decizie, este recomandat sa te asiguri ca toate produsele din kitul de unghii gel sunt de calitate si sigure.

Pentru incepatori, se recomanda ca produsul sa fie usor de utilizat si cat mai simplu. De asemenea, uita-te si dupa functii speciale: Poate unele au unghii false , benzi speciale autocolante, produse speciale pentru indepatare sau pentru netezirea marginilor.

Odata ce alegi un kit de unghii si devii o utillizare obisnuita a acestuia, zonei de recomandare ar fi sa cumperi produsele componente individual, in locul kitului complet. De asemenea, ar fi bine ca uneori sa oferi cartusele unor produse necesare resetarii pentru intretinerea unghiilor tale.

Cum sa iti faci unghiile cu un kit de unghii gel

Pasul 1: Preempregatirea unghiilor

Inainte de a incepe sa aplici produsul, este necesar sa te asiguri ca unghiile tale sunt pregatete.

Un pas important in aceasta etapa este indepartarea luciului lor, inainte de a incepe aplicarea gelului. Poti folosi o pila electrica, o hartie abraziva sau o pila speciala pentru a elimina luciul si a pregati suprafata unghiei. Acesta procedura pregateste suprafata unghiei pentru aplicarea gelului, astfel incat sa obtii rezultatul dorit.

Pasul 2: Aplicarea bazei

Urmatorul pas ar fi aplicarea bazei pe suprafata unghiei. Este imperant sa folosesti cantitati blande, astfel incat sa se lipeasca cat mai bine in cuticule si alte portiuni ale unghiilor.

Dupa aplicarea bazei, copiaza produsul in lampa UV/LED. Unghiile vor fi uscate in aproximativ 1 minut, astfel incat sa treci la pasul urmator.

Pasul 3: Aplicarea gelului de unghii

Acum poti sa aplici cateva straturi de gel pe unghiile tale.