Culorile de par joaca un rol important în procesul de întinerire. Cu toate acestea, cu atâtea culori în lista, este greu să decizi cea mai potrivită. Din fericire, dacă îți dorești o schimbare de look care să îți facă părul să arate și să se simtă mai tânăr și să îți pună în valoare cu adevărat trăsăturile, în această scurtă ghidare putem să vezi cea mai potrivită culoare de păr și care este modalitatea corectă de a aplica nuana.

1. Blonde Nuanțe

Dacă îți dorești o schimbare radicală, foarte interesantă pentru o persoană cu păr închis ar fi să opteze pentru o nuanță de blond. Nuanțele de blond pe care noi le recomandăm tuturor celor care vor să-și întinerească look-ul sunt:

● Nuanța Caramel: Nuanța Mocha îi va oferi părului tău un plus de lumină și vibratoare, care îl va face să pară mai sănătos și mai proaspăt.

● Blond Platinat: Acesta este un blond foarte deschis și galben-auriu, care are un efect foarte natural. Acest ton optimizează nivelul de strălucire și va refresca cu siguranță aspectul tău.

● Blond Mov Cuart: Acest ton este o alternativă interesantă pentru tonurile închise de castaniu. Are o tonalitate golden-cool care arată superb și leagătonurile gri de par să se estompeze.

2. Tonuri dulci de roșu

Dacă nu ești încă pregătită să adelci părul cu nuanțe de blond, te-ar interesa să alegi una din nuanele de roșu pe care le oferim. Acestea corporesc efectul de întrebuințare și fac, într-adevăr, ca părul să pară mai puțin șifonat.

● Roșu Burgundy: Burgundy-ul are un căsuță maronie și nuanta de castaniu cu tente roșiatice soft. Acest ton conferă părului un adevărat look senzual și întinereste atitudinea.

● Roșu Cucoană: Acesta este o combinatie interesantă între rosu-bordo și tonurile maro. Nuanța este la fel de strălucitoare ca și cea burgundy, dar spre deosebire de aceasta, aceasta are că luciul mai cald și mirezesc.

● Roșu Fuego: Este un ton teracota viu și strălucitor, care îi dă părului o nota distinsă și leagăTonurile gri de par să se estompeze.

3. Uscate Nude ale Brunetelor

Tonurile de brunet nu trebuiesc subestimate atunci când vine vorba de a-ți întineri look-ul. Aceste nuanțe îți asigură un plus de înălțime, stratificându-ți scaunul. Dacă alegi să optezi pentru una din aceste nuane atunci, trebuie sa fii pregatita să te aventurezi într-o zonă puțin mai umbroasă.

● Brown Chocolate: Această nuanta este foarte interesanta și oferă un look încărcat și glamour, atât de necesar pentru femeile și bărbații de vârstă matură.

● Chestnut: Chestnut-ul aduce o mirealka profundă și o subtilă nuanță călduță. Aceasta întâmpină un plus de lumină și de strălucire.

● Castaniu auriu: Această nuanță de castaniu oferă un plus de luminozitate părului, în plus ea are câteva nuanțe aurii care transformă părul într-o adevarată piesă de artă.

4. Blueberry Tones

Unele dintre cele mai strălucitoare și mai îndrăznețe culori de păr și tonuri de romanțe vin în această categorie. Aceastea îi provoacă pe oameni să treacă la alt nivel de îndrăzneală și să-și coboare liniile feței.

● Violet Amestec și Silver: Acesta este un ton întunecat de violet cu striații de argintiu. Această combinație aparte adaugă adâncime și strălucire părului.

● Blueberry Moonshine: Este un indigo mediu, care are căteva nuanțe de albastru închis. Acestea oferă un efect de întinerire și îi aduce pe oameni în ultimul trend.

● French Vanilla Ice: Această nuanță îți va oferi părului un bob negru-albastru și cea ascunde adânc și linii subtile în boabele sale.