Placile de skateboard sunt chiar la moda in aceste zile. Acestea au fost folosite de vechime pentru distractie și joacă și continuă să se bucure de aceeași popularitate. Acest articol va explora o mare varietate de placi de skateboard, diferite stiluri și designuri și va prezenta cum să alegeți cea mai potrivită placă de skateboard pentru nivelul abilităților dvs.

Ce sunt placile de skateboard și de unde provin?

Placile de skateboard sunt construite din lemn și sunt format din două tăvi cu o punte de grafit sau metal aruncat între ele și rulate. Acestea au fost originar construite pentru a îmbunătăți abilitățile fizice ale oamenilor și, în special, pentru a se conecta cu străinii, astfel încât asocierea de înaltă prestație să devină vremea lor. Acesta este motivul pentru care placile de skateboard sunt încă populare pentru muncă, distracție și concurenți. Cu toate acestea, skateboard-ul însuși a evoluat destul de mult de când a fost inventat inițial.

Cum să alegeți placa de skateboard potrivită nivelului dvs.?

Înainte de a cumpăra o placă de skateboard, trebuie să vă decideți pe cel potrivit pentru nivelul dumneavoastră de performanță. Acest lucru poate fi greu atunci când sunteți un incepator. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că trebuie să acordați o atenție mai mare caracteristicilor designului și materialelor folosite pentru fabricarea placii de skateboard, deoarece acestea vor determina ușurința cu care veți putea efectua trucuri și acrobații.

Ca un începator, ar trebui să vă asigurați că placa de skateboard este suficient de puternică și rezistentă la socuri. De asemenea, este recomandat să obțineți un model cu dimensiuni și forme adecvate abilităților și stilului dvs. de skateboard. Resurse de învățare cum ar fi cărți și clase de skateboard pot fi utile pentru a vă ajuta să aflați exact ce clinica de skate evoluează mai bine și ce aspecte trebuie în vedere atunci când alegeți o placă de skateboard potrivită nivelului dvs. de experiență.

Tipuri de placi de skateboard

  1. Placi longboard: Acestea sunt cele mai populare tipuri de placi de skateboard și sunt potrivite pentru oricine dorește să învețe munca de skateboard. Acestea sunt sigur că sunt mai bune decât alte tipuri de placi de skate în ceea ce privește ușurința de manevrare și control. Acestea sunt, de asemenea, adânc presate și vin cu role recomandate foarte moi și cauciucuri moi.

  2. Plăci cruiser: Acestea sunt destinate mai mult abilităților de începători și vin cu un echilibru mai bun și control. Acestea sunt fabricate din lemn bine uscat și solizi și vin cu role longboard recomandate și cauciucuri solide.

  3. Plăci Old School: Acestea sunt cele mai populare placi de skateboard în ziua de azi. Apelul lor se datorează designului și dimensiunilor sale generoase, ceea ce face manevrarea și atacul plăcii mai ușor. Acestea sunt rămase din epocile anterioare ale skateboard-ului și vin cu role și cauciucuri care sunt mai mari și mai mari.

  4. Plăci Street: Acestea sunt recomandate pentru skaterii care doresc să învețe să try tricks. Acestea sunt construite din lemn solid, cu o cantitate suficientă de poziționare strategica și rulează în mod obișnuit cu role puternice și aderente.

Cum să alegeți rolele potrivite pentru placa dvs.

Este important să alegeți roata potrivită pentru placa dvs., în funcție de variabile precum nivelul dvs. de abilitate, stilul de skateboard și locul în care skatuiti.

• Dimensiunea roții: Dimensiunea roții variază în funcție de cel mai bun nivel de stabilitate și viteză. De asemenea, dimensiunea roții este în conformitate cu rostul skateboard-ului. Majoritatea rolelor variază între 54-60 mm și pot fi destinate pentru tăiș sau abilități de stradă.

• Duritatea Rolei: Duritatea rolei este determinată de duritatea cauciucului căreia i s-a adăugat petrol sau silicon. Cu cât spumă este mai moale, cu atât rolele se vor mișca mai bine la viteze ridicate. Duritatea rolei depinde și de pregătirea pe care o faceți.

• Tipul de roți: Sunt doau tipuri de roți pe care le puteți obține, poate unul și același tip sau un amestec de ambele. Acestea includ roți dure și moi. Cele dure sunt recomandate pentru acrobație, în timp ce rolele moi sunt recomandate pentru viteză.