Decodificarea limbajului flirtului la barbati poate fi uneori un subiect confuz, dar nu trebuie să fie aşa. Acest ghid vă poate ajuta să vă dați seama ce simte un bărbat în timpul flirtului și ce veți face pentru a-l face să se simtă confortabil.

I. Ce este flirtul?

Flirtul este o conversație orientată spre relații care implică și b posturile conexe. Flirtul poate fi definit ca interacțiuni verbale și non-verbale care sunt destinate să creeze simpatie sau interes reciproc, schimb de informații sau părți ale identității care ar duce la o relație.

În general, flirtul activează și răspunde la îngrijorări și îngrijiri comune, cum ar fi simpatia reciproca, afecțiunea și interesul față de unul la altul. Flirtul înseamnă, de asemenea, creșterea încrederii și completarea pozitivă reciprocă.

II. Ce cuvinte și fapte arată flirtul la bărbați?

Bărbații îşi exprime sentimentele de flirt prin cuvinte și gesturi, dar semnele flirtului la bărbați pot fi diferite de cele ale femeilor. Există câteva modalități total diferite prin care bărbații pot flirta.

A. Contact vizual

Unul dintre cele mai frecvente moduri în care bărbații arată interesul lor flirtează prin contactul vizual. Acest lucru poate include privitul de sus în jos, zâmbetul și ridirea sprâncenelor. De asemenea, când vorbesc în mod direct cu cineva, aceștia ar pastra contactul vizual și aceasta ar putea fi un semn al interesului lor.

B. Compasiunea

Rock-ul la bărbați arată decat prin atingerea acceptată, cum ar fi plasarea mâinii pe umărul opus, atingerea brațelor sau atingerea pe spate. Aceste atingeri pozitive arată simpatia sau chiar afecțiunea, adesea în partea sociabilă a unei conversații sau interacțiuni.

C. Comunicarea

În cadrul unei conversații, oamenii se pot întâlni pe jumătate în ceea ce privește limbajul corporal. Iar bărbații își vor folosi corpul pentru a arăta simpatia față de cineva pe care se interesează. Acest lucru poate include poziții apropiate în timp ce vorbeau, tresărind la o anumită glumă sau îmbrățișând pe cineva la sfârșitul conversației.

D. Atitudine pozitivă și umor

Flirtul include, de asemenea, tendința de a vorbi într-o atmosferă prietenoasă și relaxată, care aduce energie pozitivă în conversație. De asemenea, bărbații pot folosi umorul ca un mijloc de a arăta simpatia față de cineva. Astfel, la sfârșitul conversației, se simte încrețișată de plăcere și de bună dispoziție.

E. Complimente

Bărbații sunt adesea mai puțin loiali în ceea ce privește complimentele pe care le oferă decât femeile. Cu toate acestea, bărbații ar putea face complimente față de cineva de care sunt interesați. Acestea ar include complimente legate de mirosul unei persoane sau de îmbrăcăminte, conversații pline de simpatie, compararea bine intenționată și afirmarea afirmațiilor despre frumusețea unei persoane.

III. Cum să îți dai seama dacă un bărbat este interesat de tine de la flirt

Știind cum să recunoască semnele de flirt ale bărbaților și cum să interacționezi cu ei la nivel de flirt este esențial. Există câteva semne destul de clare pe care un bărbat le arată prin flirt că ar fi interesat de tine:

• Observație: Dacă un bărbat remarcă lucruri din sală sau din viața ta, cum ar fi hainele tale, parfumul tău sau dacă devine entuziat și interesat de hobby-urile tale, acest lucru arată interesul lui.

• Retenția contactului vizual: Acesta poate fi un semn că se simte atras de tine.

• Răspunsul chimic: Dacă observaț că bărbatul se agită, îşi mişcă picioarele și mâinile sau îşi atinge față sau urechi, atunci ar putea fi un semn al interesului său.

• Comportament stabil: Un bărbat ar putea fi interesat de tine dacă manifestă comportamente de susținere și îngrijire, cum ar fi aducerea obiectelor pe care ți le uiți sau cumpărarea biletelor la un spectacol.

• Activități sociabile: Încercând să organizeze excursii, picnicuri sau alte activități poate fi un semn al interesului de flirt datorită dorinței bărbatului de a petrece cât mai mult timp cu tine.