O dată pe an, pe 31 octombrie, vine același obicei vechi, care de secole a devenit și mai popular: Halloween-ul. Indiferent dacă vă plac decorațiunile înfricoșătoare sau un simț înnăscut al stilului, puteți găsi întotdeauna modalități noi și creative de a vă înfrumuseța împrejurimile cu niște decorațiuni uimitoare pentru această zi specială. Iată tot ce trebuie să știi despre cele mai bune decorațiuni de Halloween pentru o atmosferă înfricoșătoare.

1. Când vine vorba de Spooky Decor, Go Big sau Go Home

De ce este importantă mărimea atunci când vine vorba de stabilirea stării de spirit? Mai mare este mai bine, deoarece acest lucru permite o senzație mai captivantă în cameră. Atunci când alegeți piesele de decor, concentrați-vă pe articole mai mari, care vor atrage privirea către ele și vor contribui semnificativ la atmosfera dorită. De la dragoni la mături de vrăjitoare în mărime naturală, poți găsi tot felul de piese pentru a-ți transforma locul într-un castel ciudat!

2. Setați starea de spirit cu iluminarea potrivită

Desigur, decorul de Halloween nu poate fi complet fără luminile perfecte pentru a face locul înfricoșător. Puteți opta pentru o automatizare a luminii de culoare galbenă, portocalie sau albastră strălucitoare pentru a crea o strălucire ciudată în întreaga casă. În plus, puteți adăuga, de asemenea, câteva lumini de diferite dimensiuni într-o varietate de nuanțe portocalii și verzi, de la stâlpi de lampă în formă de dovleac până la lumânări LED alimentate de baterii, pentru a adăuga un plus de înfricoșare.

3. Alegeți culorile potrivite pentru decorul dvs

Când vine vorba de cele mai bune piese de decor de Halloween, alegerea culorilor poate dicta senzația generală a încăperii. De obicei, nuanțele de portocaliu și negru sunt cele mai populare, dar sunt încurajate și alte nuanțe mai sumbre și mai înfricoșătoare, cum ar fi violet intens, verde și roșu. Dacă doriți să stați departe de vibrațiile obișnuite de vrăjitorie și să faceți camera dvs. să arate mai primitoare, puteți alege și nuanțe mai calde, cum ar fi un maro intens, teracota și galben pentru a adăuga o senzație confortabilă și totuși festivă spațiului.

4. Pregătește-te pentru un bun venit înfiorător

Dacă chiar vrei să-ți îmbraci casa pentru această zi specială, de ce să nu începi cu ușa de la intrare? În timpul Halloween-ului, intrarea în casa ta este probabil unul dintre primele locuri pe care oamenii ajung să le vadă. Asigură-te că ușa ta din față țipă cu siguranță Halloween-ul cu ajutorul accesoriilor înfricoșătoare perfecte. Din clasicul „Boo!” la pânze de păianjen și un păianjen uriaș, nu ezitați să faceți intrarea înfiorătoare, dar festivă, cu compoziția potrivită a elementelor tradiționale de Halloween.

5. Alegeți accesoriile potrivite

Deși majoritatea oamenilor din întreaga lume asociază Halloween-ul cu costume, trucuri și delicii, este, de asemenea, important să ne amintim partea de decor a acestei sărbători. Investește în câteva accesorii festive potrivite acestei sărbători și alege după gusturile tale.

Dacă ești un fan al vrăjitoarelor și monștrilor clasici, atunci unele decorațiuni care prezintă aceste elemente de design ar fi perfecte. De asemenea, puteți accesoriza cu cranii ciudate, fantome și pisici, precum și câteva simboluri specifice asociate Halloween-ului, cum ar fi dovleci, sicrie și case bântuite.

6. Atrageți privirea cu niște draperii înfricoșătoare

Un alt mod creativ și elegant de a crea starea de spirit este să atârnați niște draperii uimitoare pe ferestre și să le înfrumusețați cu câteva detalii înfiorătoare. Există o gamă largă de țesături pe tema Halloween-ului disponibile, de la pânze de păianjen, lilieci, luni și vrăjitoare zburătoare până la mumii și secerători – obțineți-l pe cel care arată cel mai aproape de stilul dvs. și începeți să decorați!

7. Transformă-ți casa într-un cimitir sumbru

Dacă sunteți în căutarea unui design cu adevărat înfricoșător, de ce să nu vă transformați casa într-un cimitir? Poate suna intens, dar cu niște plasamente și decorațiuni strategice poate arăta absolut spectaculos. Poți începe prin a întinde niște pietre funerare în jurul gazonului tău, precum și câteva cranii înfiorătoare, apoi adaugă câteva pietre funerare și atârnă niște corbi de ferestre pentru a finaliza scena – nu știi niciodată, s-ar putea să prinzi chiar o fantomă!

8. Joacă jocuri într-o casă bântuită

O modalitate fantastică de a te distra pe tine și pe oaspeții tăi în noaptea de Halloween este să organizezi câteva activități de joc în conacul tău înfiorător. Instalați niște decorațiuni de Halloween, cum ar fi coliba unei vrăjitoare și un cimitir în ceață, o pânză uriașă de păianjen sau de ce nu o intrare secretă într-un alt tărâm al monștrilor? De asemenea, puteți adăuga câteva elemente de recuzită ici și colo și puteți configura puzzle-uri și chestionare creative pe care oaspeții dvs. le pot rezolva pentru a câștiga premii.

9. Iluminează-ți casa cu o explozie de lumini ciudate

Când decorați pentru Halloween, este important să evidențiați anumite zone ale casei dvs. Puteți folosi lumini negre pentru un efect înfricoșător sau puteți agăța niște lumini pâlpâitoare pe pereți pentru o atmosferă nocturnă cu adevărat îngrozitoare. Mai mult, puteți, de asemenea, să configurați niște lumini cu o nuanță portocalie ciudată, plasând, de asemenea, câteva cranii și pietre funerare în jurul acestor puncte de iluminare.

10. Completați aspectul perfect de Halloween cu câteva coroane

Coroanele sunt un articol popular atunci când vine vorba de adăugarea unei atmosfere festive – iar Halloween-ul nu face excepție. La urma urmei, oferă nivelul perfect de înfricoșare, în timp ce arată confortabil și primitor. Agățați unele dintre ele pe ușa de la intrare, ferestre și pereți, cu câteva obiecte înfricoșătoare, cum ar fi pânze de păianjen, cranii false și lilieci, și completați-vă aspectul cu niște flori de portocale și negre mirositoare.

Halloween-ul este o sărbătoare preferată pentru mulți, indiferent de vârstă și rasă, așa că nu este surprinzător că vrem să o decoram în fiecare an. De la creaturi uriașe și lumini înfricoșătoare până la coroane înfricoșătoare și draperii colorate, puteți găsi întotdeauna modalități creative de a vă transforma casa tradițională într-un conac bântuit. Cu aceste uimitoare decorațiuni de Halloween, locul tău se va evidenția cu siguranță de restul!