Supermodelele sunt adesea venerate pentru frumusețea, stilul și talentul lor. Fie că arată ca un chip angelic din ceruri, au împlinirea visei de a deveni model de top sau pur si simplu sunt cele mai cunoscute figuri ale modei, multe isi privesc modelele ca pe surse de motivație, inspirație și sfaturi, la fel cum o fac cu orice altă vedetă renumită.

În ciuda stereotipurilor pe care le pot lua, câteva dintre cele mai bune modele sunt destul de curajoase și deschise când vine vorba de împărtășirea sfaturilor specifice. Despre ce vorbesc supemodelele și de ce esențial ar fi sa le luăm în considerare?

Ce spun modelele și ce ar trebui sa le luam in considerare?

Modelele sunt printre puținii oameni care știu exact cum se simte sa se confrunte cu presiunea de a arăta perfect în fiecare zi și de a menține un nivel ridicat de satisfacție și producție în acest domeniu competitiv – totul interconectat cu atenția publică și realește. Din acest motiv, având în vedere și pur și simplu faptul că au o anumită experiență profundă într-ale frumuseții, modelele au ceva de oferit tuturor.

Iată câteva dintre secretele lor:

➢ Alege intotdeauna produsele potrivite – existămodele care sunt dedicate fidelității față de linii unice de produse cosmetic sau îngrijire. Și dacă vei face cercetarea potrivită, vei afla ce produse preferă, care sunt sfaturile lor de îngrijire specifici. Cu toate produsele cosmetice care sunt lansate în continuare, nu există niciodată vreun moment mai bun pentru a explora și testa produsele.

➢ Alege o rutină adecvata – Cu toată presiunea care se așează pe umerii lor, supermodelele știu cât de importantă este rutina zilnică, mai ales în ceea ce privește îngrijirea pielii și corectarea stilului. Curățăți și tonifiați-vă pielea de două ori pe zi, hidratati-va pielea cel puțin de doua ori pe zi si pastrează-ti intotdeauna hainele curate.

➢ Ține-ți mintea limpede și sigura – cele mai multe din modele aspiră să reflecte, prin ținute și stil, ceea ce le comunică personalitatea și nu un model dictate de altii. Fi liberă în ceea ce înveți, crescându-tă propriile standarde, unde ți se pare că se potrivesc. Acest lucru este valabil pentru ținute, stiluri și machiaj.

➢ Fii pozitiv pe tine însuți și fa-ti un mediu pozitiv – în lumea frumuseții, cei mai mulți sunt de părere că superbodelsle sunt în mod constant presați să își schimbe corpurile și felul lor de a fi. Din fericire, există și o parte optimistă a lucrurilor – aceea în care modelele se sfătuiesc reciproc pentru a-și împărtăși sentimentele pozitive și încrederea în sine și a promova un sentiment de încurajare și inteligență printre colegii lor.

➢ Creeaza-ti propriul stil si idei de styling – în general, modelele îşi aleg cu grijă piesele în funcţie de ce crează împreună sau de cum vor să se simtă. Pentru un supermodel, stilul fashion joaca un rol esential în diferenta față de ceilalti. Din acest motiv, fii îndrăzneț și inventează-ți propria ta mode. Cauta-ti inspiratie de oriunde și chiar luați în considerare sfaturile peer-ilor în acest domeniu.

➢ Level up pentru cariera ta – Pentru ca să devii un model de succes trebuie sa experimentezi cu cele mai noi tendințe, să ai o imagine profesionala și un portofoliu foarte pământesc. Încearcă să găsești lucruri care să-ți ofere oportunități noi și să ți se alăture experți cu experiență în acest domeniu. Fii în premergătorul schimbării și implică-te în proiecte creative.

Modelele ofera, prin forta lor, elementele cheluc și exemplele pe care le putem asimila prin urmărirea lor. Iar cele de mai sus sunt doar câteva dintre secretele lor care ne pot oferi câteva informatii despre felul in care stilul și imaginea isi pot avea un impact asupra vietii și carierei lor de succes.

În cazul în care in știința modei nu mai stau pe loc, aceasta le oferă modelelor șansa de a evolua și de a se bucura de succesul pe care vechiul sistem îl privea cu suspiciune. Unele secrete ale modei nu se vor schimba niciodată, precum încrederea în tine și elanul de a urma propriul stil, însă secretul de a se bucura de modă cu adevărat este acela de a experimenta elementele și a găsi acea imagine care vă oferă o stare de bine pe care o puteți folosi pentru a vă exprima eficient în ceea ce purtați.