Vibratoarele cu telecomanda, Bluetooth sau controlate prin aplicatie au devenit din ce in ce mai populare. Acestea au fost create pentru a oferi utilizatorilor o experienta mai placuta, cu mai multa varietate si oportunitati de jocuri creativitate. Acestea ofera discretie, dar si calitate si tehnologie inovatoare. Iti prezentam cateva informatii despre vibratoarele cu telecomanda, Bluetooth sau controlate prin aplicatie.

Vibratoarele cu telecomanda, Bluetooth sau controlate prin aplicatie sunt tipuri de vibratoare moderne care ofera variate tipuri si moduri de vibratii. Sub forma de sirene, conuri sau alte forme, aceste vibratoare pot fi controlate prin aplicatii, Bluetooth sau telecomanda. Conexiunea se poate face prin Bluetooth sau prin siguranta si compatibilitatea cu aplicatii pe telefon. Acestea ofera mai multa control asupra vibratiei si intensitatii, mai multa influenta asupra stimularii dorite si mai multa varietate in jocurile sexuale dintre parteneri.

Beneficii principale

Vibratoarele cu telecomanda, Bluetooth sau controlate prin aplicatie au mai multe beneficii fata de vibratoarele obisnuite. Iata cateva dintre beneficiile oferite de vibratoarele cu telecomanda, Bluetooth si controlate prin aplicatii.

 • Experienta mai placuta: Aceste tipuri de vibratoare au mai multe functii si variate moduri si tipuri de vibratii pentru a oferi o experienta mai placuta si mai satisfacatoare pentru utilizator.

 • Varietate mare: Aceste vibratoare vin cu mai multe moduri si tipuri de vibratii si jocuri pentru a oferi mai multa varietate, mai multe optiuni si mai multa creativitate.

 • Discretie: Aceste vibratoare sunt formate dintr-un material mai subtire si usor pentru a oferi discretie. Aceste vibratoare sunt, de asemenea, mai silentioase in comparatie cu alte vibratoare.

 • Calitate: Aceste vibratoare ofera o calitate superioara si sunt de inalta tehnologie. Sunt creeate pentru o performanta si o utilizare durabile.

Tipuri de vibratoare cu telecomanda

Exista mai multe tipuri de vibratoare cu telecomanda, Bluetooth si controlate prin aplicatii. Fiecare are avantajele sale. Iata cateva dintre acestea.

 • Vibratoare cu telecomanda: acestea au un telecomanda de mana ce le controleaza. Acestea se conecteaza cu cablu la vibrator si au un raza de actiune scurta.

 • Vibratoare Bluetooth: acestea sunt conectate prin Bluetooth si pot fi controlate cu telecomenzile livrate sau cu aplicatii descarcabile. Acestea au coeficienti mari de luminozitate si au, de asemenea, o distanta de actiune mai mare.

 • Vibratoare controlate prin aplicatii: Acestea sunt controlate prin aplicatii descarcabile, permitand unei singure persoane sa controleze vibratorul, chiar si la distanta. Acestea au controale avansate si mai multe moduri disponibile si permit chiar si jocuri creative cu acestea.

Caracteristici principale

Vibratoarele cu telecomanda, Bluetooth si controlate prin aplicatii au mai multe caracteristici si functii decat altele. Iata o scurta lista a acestora.

 • Unele dintre acestea vin cu moduri si tipuri variate de vibratii si lenesii.

 • Unele dintre vibratoare pot fi controlate cu aplicatii descarcabile sau cu telecomenzi livrate pentru distanta sau jocuri creativce.

 • Unele vibratoare sunt produse cu Bluetooth, care au imbinare bluetooth si au raza mari actiona si control.

 • Aceste vibratoare sunt produse din materiale mai subtiri si usor, oferind un plus de discretie .

 • Aceste vibratoare sunt mai silentioase decat alte vibratoare obisnuite.

Cum functioneaza

Vibratoarele cu telecomanda, Bluetooth si controlate prin aplicatii sunt creat dintr-un material foarte subtire si usor pentru a oferi discretie si sunt mai silentioase decat vibratoarele obisnuite. Aceste vibratoare sunt conectate la un telefon sau tableta prin Bluetooth sau prin aplicatii descarcabile, care creeaza o conexiune intre vibrator si telefon/tableta. O telecomanda poate controla vibratorul si poate schimba modul, intensitatea si forma vibratiilor. Aplicatiile descarcabile au mai multe caracteristici iar principalele lor caracteristici sunt controlul de la distanta, jocurile interactive si variabilitatea vibratiilor.

Intretinere

Pentru a asigura utilizarea indelungata si sigura a unui astfel de vibrator, este important sa obtineti informatii despre intretinere. Acestea sunt catorva sfaturi pentru a ingriji corect un vibrator cu telecomanda, Bluetooth sau controler prin aplicatii.

 • Exersati curatenia: Dezinfectati la suprafata vibratorului cu o laveta uscata si/sau curatati cu un produs special pentru vibratoare.

 • Curatati-l inainte de a-l folosi: Sigur ca este important sa-l curatati inainte de fiecare folosire.

 • Utilizati un lubrifiant: Pentru a oferi o experienta mai placuta, puteti folosi un produs lubrifiant special pentru vibratoare.

 • Asigurati-va ca bateriile sunt incarcate: Acest lucru va fi important in momentul in care veti dori sa folositi un control si aplicatia pentru vibrator.

Vibratoarele cu telecomanda, Bluetooth sau controlate prin aplicatii sunt vibratoare moderne care ofera mai multa discretie, calitate si varietate datorata tehnologiei inovatoare si crearii noilor moduri si tipuri de vibratii. Aceste vibratoare sunt creeate pentru a oferi utilizatorilor o experienta mai placuta si sunt usor de utilizat si intretinut. Aceste tipuri de vibratoare sunt potrivite mai multor jocuri de rol si situatii si ar putea oferi o experienta placuta si satisfacatoare.