Cei mai faimosi pariori din lume s-au bucurat de lauri si recunoastere pentru trucurile si strategiile puse la punct in cadrul joacă de noroc, precum și pentru câștigurile pe care le-au obținut. Cu toate acestea, există câțiva pariori care s-au ridicat deasupra mulțimii și au câștigat enorm după ce în urmă cu mulți ani au părăsit jocurile și au oferit tuturor un model de urmat. În acest articol, ne-am propus să facem o retrospectivă a celor mai faimoși pariori din lume, enumerând cele mai memorabile victorii ale lor și contribuția lor la această industrie.

Există o mulțime de câștigători notabili în lumea jocurilor de noroc, dintre care merită să enumerăm doar câțiva celebri.

  1. Archie Karas

În 1992, când lumea jocurilor de noroc era mai puţin competitivă decât astăzi, Archie Karas a început să joace cash game la poker și pariuri sportive. A reușit să ia un start rapid și să transforme $50 în $40.000. De aici, el a continuat să uimească lumea ce se joacă si a cîștigat încă 40 de milioane de dolari mai târziu. Pașii uriași pe care Karas i-a făcut sunt considerați senzaționali de către industria de jocuri de noroc și el este considerat unul dintre cei mai faimoși jucători din lume.

  1. Phil Ivey

Phil Ivey este considerat unul dintre cei mai buni jucători de poker din lume. Phil și-a propus din tânăr să devină unul dintre cei mai mari jucători de poker. Fama lui Phil a crescut considerabil în 2007, când a castigat 10 milioane de dolari numai jucand la poker.

Phil Ivey și-a extins jocurile și a început pariuri sportive, jocuri de noroc și chiar concursuri de strategie pentru a câștiga un adevărat jackpot – pe care a și obținut el. De asemenea, el a învățat și alte jocuri, cum ar fi baccarat, pentru a obține un avantaj față de alți jucători.

  1. Brunson Doyle

Se poate spune cu siguranță că Brunson Doyle este printre cei mai faimoși pariori din lume. El a fost în stare să câștige o mulțime de bani în toată existența lui. Brunson a învățat toate jocurile mai vechi, precum și ultimele strategii de joc, care pot fi încorporate pentru obținerea unui avantaj.

Faima lui Brunson se datorează surprizelor sale și a câștigurilor fantastice pe care le-a obținut în diferite jocuri. Brunson a predat și a creat o mulțime de strategii uimitoare și trucuri veterane pentru a le împărtăși cu ceilalți. Cu toate acestea, el a fost cel mai celebru pentru șapte victorii consecutive la World Series of Poker.

  1. Keith Groller

Un alt nume de referință în ceea ce privește jocurile de noroc este Groller. Keith este unul dintre cei mai mari jucători de softball din lume și a demonstrat că este și un jucător de noroc de succes. Keith a început nominalizat la World Series of Poker în 1998 și a ieșit castigator în 1999.

Keith Groller a învins majoritatea jocurilor existente și și-a făcut o reputație ca omul care a câștigat câteva dintre cele mai mari poturi la casino. Pe lângă acest lucru, Groller a fost considerat ca unul dintre cei mai pricepuți pariori dezamagitor de către mulți jucători profesioniști, uneori câștigând sume uriașe în mai puțin de 10 minute de joc.

  1. Vidmantas Petras

Vidmantas Petras, un deținător de record Guinness, a început să se joace pe bani în anul 2004, atunci când a început să facă pariuri sportive. El a constatat rapid că poate găsi o rețetă în care poate folosi bani pe care îi avea pentru a câștiga încet, dar constant.

După ce și-a consolidat un portofoliu de tranzacții profitabile, a devenit parior profesionist și a început să câștige sume uriașe în pariurile sale puține dar constante. El a câștigat 3 milioane de dolari în anul 2011 și de atunci a devenit unul dintre cei mai faimoși pariori din lume.

Cei mai faimoși pariori din lume au câștigat un nume pentru ei înșiși, învățând cum să maximizeze profitul. Unii au făcut asta prin câștigarea enormă a jackpotului, în timp ce alții au pus bazele unei cariere de succes prin dezvoltarea de strategii revoluționare de pariere. De-a lungul anilor, acești pariori au cucerit industria jocurilor de noroc cu abilitățile lor senzaționale.