Semnul distinctiv al familiilor crestine este adesea avea cel putin un set de frati gemeni, iar acest concept se extinde si intr-o mare parte dintre starurile vedete ale lumii. De la cei bine cunoscuti pana la cei mai putin cunoscuti, industria mondiala a divertismentului poate fi surprigatoare atunci cand vine vorba de actori, cantareti si alte figuri de celebritate care au frati gemeni.

Iata o lista cu sapte celebritati ale cunoscutetii mondiale care au frati gemeni, plus detalii despre profilurile lor:

  1. Mary-Kate si Ashley Olsen

Mostenite probabil pe rolele lor celor mai cunoscute: fratii gemeni Holmes, Mary-Kate si Ashley Olsen au crescut in lumina reflectoarelor si au facut trecerea lor catre lumea adulta cu succes in formarea imperiului de moda al Olsens. Cand oamenii se gandesc la fratii gemeni ai celebritatilor, este dificil sa nu numesti Mary-Kate si Ashley in varful listei.

  1. Marilyn si Bernice Burglar

Familia Burglar se prefigura cu multe talente incredibile care au aparut in industria divertismentului. Asta se poate observa cu munca fratilor gemeni Marilyn si Bernice Burglar. Ambele au facut salturi importante in industria muzicala si au ajuns sa lanseze mai multe albume bine primite.

  1. Tia si Tamera Mowry

Cu aparitii lor in cunoscutele sitcom-uri si showuri de vara in anii ’90, Tia si Tamera Mowry au lansat cariere si branduri personalizate care pot fi folosite in anii de acum. Acum au aparut numeroaseseriale si filme, dar celebritatea lor cea mai cunoscuta provine din seria Sister, Sister.

  1. Joey si Matthew Lawrence

Joey si Matthew Lawrence au facut o trecere frumoasa de la aparitiile lor in anii ‘90 si inceputul anilor 2000 in show-uri si seriale precum Brothers and Sisters si Boy Meets World, pana la aparitiile din filmul si serialele actuale. Fiecare dintre fratii Lawrence au urcat in topul carierei si au dezvoltat branduri de succes in industria divertismentului.

  1. Dylan si Cole Sprouse

Starurile Disney Channel sunt probabil cei mai cunoscuti pentru a fi frati gemeni contemporani, Dylan si Cole Sprouse. Cei doi au jucat in toate show-urile si peliculele hilar e realizate de Disney si au continuat carierele lor in lumea cinematografiei si televiziunii. Ambii au devenit mari actrite si activisti in ultimii ani si au intrat odata pe scena de filmare pentru a continua carierele lor.

  1. Jon si Dan Heder

Unul dintre cei mai bine cunoscuti frati gemeni actriti contemporani are un grad mare de recunoastere pe scena mondiala. Jon si Dan Heder au fost vazuti prima oara in rolurile principale in filmul Napoleon Dynamite si au continuat sa se aventureze in lumea divertismentului precum principalele aparitii pe scena si in pelicule.

  1. Marlon si Shawn Wayans

Incununand lista de celebritati care au frati gemeni, Marlon si Shawn Wayans au facut un nume formidabil pentru sine in lumea comediei americane. Acestia au scris, produs si a jucat in seriale si filme precum White Chicks, Scary Movie si nu in ultimul rand Little Man.

Este destul de clar ca industria divertismentului are o miscare mare a fratilor gemeni. Unele dintre aceste seturi de gemeni famosi includ Mary-Kate si Ashley Olsen, Marilyn si Bernice Burglar, Tia si Tamera Mowry, Joey si Matthew Lawrence, Dylan si Cole Sprouse, Jon si Dan Heder si Marlon si Shawn Wayans. Indiferent daca acestea sunt carierele pe care le-au abordat individual sau seturi de gemeni, exista o intregime extraordinara care le separa pe aceste fratii.