Jillian Michaels este una dintre cele mai recunoscute nume din lumea fitness-ului. A aparut ca coach antrenor pe show-ul The Biggest Loser de la NBC, unde a remarcat-o pentru că a făcut ceva ce nu s-a mai făcut vreodată în emisiunile de fitness: să o ia pe o calitatea mai apropiată și mai empatică față de oamenii care voiau să își schimbe stilul de viață și să nu se limiteze doar la scris astfel de programe de formare.

Ca una dintre cele mai iubite antrenoare de fitness din lume, Jillian a creat programe și produse pentru a ajuta oamenii să își schimbe stilul de viață și să atingă obiectivele lor de fitness și de sănătate. În această postare, ne vom concentra asupra modului în care Jillian vă poate ajuta să aveți o musculatură abdominală mai plată și tonifiată.

I. Ce ofera Jillian Michaels pentru obtinerea unui abdomen plat

Jillian a creat un număr mare de produse de fitness și sănătate, printre care și un program amplu axat pe obținerea unui abdomen plat și tonifiat. Programul propriu-zis se numește „6 Weeks to a Flatter Stomach” și se concentrează pe trei părți ale unei rutine de fitness corecte.

Acestea sunt:

• Program de antrenament de 10 minute de 7 zile pe săptămână, care include exerciții pentru abdomen, spate, fesieri și picioare.

• Program de nutriție pe 14 zile, care include sfaturi despre alimente și recomandări nutriționale pentru scăderea în greutate și tonifierea musculaturii corporale.

• Plan de antrenament interactiv pe 6 săptămâni pentru a vă ajuta să urmăriți progresul, să vă monitorizați obiceiurile sănătoase și să obțineți rezultate maxime.

De asemenea, pe site-ul Jillian se găsesc și alte produse, cărți și ghiduri dedicate obținerii unui abdomen plat și tonifiat. Acestea includ:

• Ghidul de abdomene si Flexibilitate

• Ghidul de nutritie pentru un abdomen plat

• Cărți și DVD-uri cu antrenamente

II. Exercitii de abdominal de care sa tii cont

Împreună cu programul „6 Weeks to a Flat Stomach” și produsele sale, Jillian recomandă următoarele tipuri de exerciții pentru obținerea unui abdomen plat și tonificat.

• Funcția bicicletei: Acest exercițiu este util pentru a lucra mușchi esențiali și se concentrează în principal pe partea abdominală inferioară. Pentru a face acest exercițiu, începeți cu spatele și șoldurile lipite de podeaua și apoi începeți să pedalați în fața, îndoire și întinzând alternativ picioarele, pentru maxim 20 de repetări.

• Învârtirea abdominală: Acest exercițiu lucrează mușchii oblici și se realizează ușor. Veți începe cu spatele nemiscat și îndoit în zona soldurilor și veți ridica fiecare genunchi de câteva ori, iar în același timp veți coborâ în torace.

• Fandarile verticale : Acest exercițiu lucrează mușchii abdominali superioari. Veți începe în poziția de alergare și veți face câteva îgnălbeneli când veți ridica fiecare genunchi. Puteți face acest exercițiu timp de 20 de secunde și să creșteți treptat perioada, pentru a obține rezultate mai bune.

• Străpungerea cu stivă: Acest exercițiu se concentrează pe partea abdominală superioară și începeți prin a vă așeza pe spate și a ridica ambele picioare puțin deasupra podelei. Apoi, se strâng fesierii și trunchiul în timp ce se realizează câteva flexii.

• Flotarile: Acest exercițiu vizează mușchii centrali inferiori ai spatelui. Se începe cu fața în jos și mâinile pe podea. Apoi, adunându-și forțele din brațe, se ridica trunchiul în plan vertical, pe cât posibil.

III. Reguli de baza pentru obtinerea efectelor

Jillian Michaels recomandă și câteva sfaturi și reguli de bază importante pe care trebuie să le țineți cont pentru a obține cele mai bune rezultate cu programul său „6 Weeks to a Flat Stomach”.

• Începeți cu programul de formare corect – Programul recomandat de Jillian Michaels conține exercițiile adecvate pe care le veți realiza în mod corect și eficient pentru a obține rezultatele dorite.

• Respectați programul nutrițional – Alimentele consumate sunt esențiale pentru obținerea unui abdomen plat și tonifiat. În consecință, programul este însoțit de sfaturi și recomandări nutriționale pe care trebuie să le respectați pentru a obține rezultate maxime.