Cum sa arati mai tanara dupa 50 de ani poate parea o provocare – cum fi o eraformare totala fizica impecabila, prinstabilirea unui anti-aging obiceiuri sanatoase, precum si schimbarea stilului de ultim moment, astfel încât să lice anii de pe chipul tău. Există câteva tunsori simple și schimbări de design care garantează o schimbare instantanee – indiferent de înălţimea dumneavoastra sau tipul de păr – care vă fac să arăți mai tanara.

După 50 de ani, schimba un stil de păr uscat, lipsit de formă , inevitabil permanentă sau coafură greoaie poate face minuni. Nu trebuie sa iti pierzi timpul pentru a intretine parul. Exact acelasi lucru se poate realiza cu o simpla tunsoare si produsele potrivite. Simplitatea aduce un avantaj major, deoarece nu ai nevoie de ore lungi prin salon.

De ce sa iti schimbi tunsoarea dupa 50?

Exista mai multe motive pentru a risca o schimbare in stilul părului dumneavoastra la mijlocul anilor. Primul si cel mai important este ca aceasta te poate face sa arati mai tanara. Ideea de a arata si de a simti mai tanara poate sa iti aduca incredere in sine. La 50 de ani, stai la jumatatea drumului vietii dumneavoastra si veti dori sa va pastrati frumusetea si spiritul tineresc al tinerilor. Schimba stilul poate da noua energie, noua perspectiva asupra vietii si introduce in mod evident noutati in intreaga imagine.

Care sunt cele mai bune tunsori care intineresc femeile trecute de 50 de ani?

A tine o coafura la moda, actuala si bine intretinuta la toate varstele poate aduce incredere in sine si o multime de complimente. Iata cateva dintre cele mai populare tunsori care intineresc femeile trecute de 50 de ani:

 1. Bob-ul din scurt pana la mediu
  Tunsorile bob arata foarte bine pe orice forma de fata si in orice varsta. Aceasta transformare relativ modesta face ca femeile cu par lung sa arate mai dolofane si mai sic si le ofera un aspect modern si ingrijit. Bob-ul din mediu pana la scurt poate fi si voluminos sau suplu, cu bucle parca intrerupte, in functie de preferinte.

 2. Lung par putin ondulat
  Alternativa la bob-ul clasic – parul lung si putin ondulat – ofera o schimbare radicala in stilul tau. Aceasta opțiune adaugă volum și adaptare universală, lungimea de degrade potrivite pentru a-si omogeniza threading-ul. Poti termina aspectul cu onduleuri mici sau bucle subtiri, in functie de preferinte.

 3. Pixie poate fi o alegere inspirată
  Daca vrei un look natural si ușor, tunsoarea Pixie poate fi varianta inspirata – dar inainte de schimbarea radicala, asigura-te ca armonia formei fetei tale se potriveste si se potriveste cu noua ta imagina. Pixie ofera o schimbare dramatica in stil pe care o poti personaliza cu ajutorul styling-ului.

 4. Tunsoreala – o imagine ingrijita

Tunsoreala se poate referi la tunsori si coafuri foarte scurte – anumite variante sunt mai usoare in intretinare decât altele, intre care ti se potriveste cel mai bine. Scurtul de sus poate fi parfumat cu bucle subtiri si lasat sa cada liber carpul. Unele varietati de tunsoare sunt ideal de sclupturate si pentru a asigura volum, textura si forma dorita.

 1. Look-ul lung si stralucitor
  Daca iti doresti o schimbare curajoasa, opteaza pentru o coafura cu par lung. Cu ajutorul acestui stil, luciul aproape se pierde in par, cosmeticele fiind subtiri si senzuale. Scurtesul de deasupra umerilor aduce o gentilete in imagine, creand o personalitate feminina si moderna.

Cum sa intretii tunsoarea

Odata ajuns la brunet sau blond, nu uita sa consuma mai multi nutrienti ri si sa asezi produsele de styling potrivite. Produsele special concepute ingrijirii parului femeilor peste 50 functioneaza cel mai bine. Iti poti ajuta parul sa arate si sa se simta cat mai bine prin hidratare profunda si tratamente regulate, precum si nutrienti si vitamine importante.

In concluzie, alegerea unei noi tunsori poate face minuni pentru a intineri. Va puteti provoca stilul si va puteti schimba imaginea pe care vreti sa o obțineti – de ao merge de la o coafura stralucit, clasica sau moderna. Doar un par viguros te va aduce intotdeauna inapoi spre tanar.